صاحب‌خبر –

به گزارش خبرگزاری آنا، در پی حضور محمدرضا ظفرقندی، استاد پیشکسوت جراحی و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در جلسه آموزشی بیمارستان سینا، فضای صمیمی و علمی ویژه‌ای در میان اساتید و رزیدنت‌های این مرکز حاکم شد.

رضا حاجبی، جراح عمومی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشیار بیمارستان سینا، درباره این حضور و نقش ظفرقندی در آموزش رزیدنت‌ها گفت: از سال ۱۳۹۰ که وارد بیمارستان سینا شدم، جلسات آموزشی سه‌شنبه‌ها همواره جایگاه ویژه‌ای میان اساتید و رزیدنت‌ها داشته است. علت این اهمیت نیز حضور اساتید برجسته‌ای مانند استاد ظفرقندی، استاد احمدی و استاد یعقوبی بود که مباحث را به‌صورت علمی و آکادمیک مطرح می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر به دلیل مسئولیت‌های سنگین وزیر بهداشت، حضور ایشان در جلسات محدودتر شده بود، افزود: امروز با حضور دوباره استاد در بیمارستان، فضای بسیار صمیمی و پرباری شکل گرفت و همه از این دیدار انرژی گرفتند.

به گفته حاجبی، در این جلسه ظفرقندی همچون گذشته محور اصلی مباحث آموزشی بودند و با رزیدنت‌ها به گفت‌و‌گو پرداختند.

وی توضیح داد: استاد با دقت خاصی روند اپروچ به بیماران را مرور کردند، از رزیدنت‌ها سؤال می‌پرسیدند و تصمیم‌گیری‌های بالینی را با آنان تحلیل می‌کردند. واقعاً امروز یکی از روز‌های ارزشمند آموزشی برای رزیدنت‌ها و اینترن‌های بیمارستان سینا بود.

حاجبی در پایان با ابراز خرسندی از این دیدار گفت: حضور ظفرقندی پس از مدتی باعث شد حال و هوای خاصی در بیمارستان ایجاد شود؛ گویی به سال‌های گذشته بازگشتیم. امیدواریم با وجود مشغله‌های فراوان، دوباره شاهد حضور ظفرقندی در جلسات آموزشی و مورنینگ‌های بیمارستان باشیم.

∎​

source

توسط techkhabari.ir