به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چارلی کرک، فعال سیاسی محافظهکار و بنیانگذار سازمان Turning Point USA، در روز ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۵ (سپتامبر ۱۰، ۲۰۲۵) در حوالی ساعت ۱۲:۱۰ ظهر به وقت محلی (MDT) در دانشگاه Utah Valley در اورم، یوتا، هدف تیراندازی قرار گرفت.
او در حین سخنرانی در یکی از برنامههای «American Comeback Tour» و میز بحث تحت عنوان «Prove Me Wrong» بود که ناگهان صدای یک تیر از یک ساختمان تقریباً ۲۰۰ یارد (حدود ۱۸۰ متر) دورتر در محوطه دانشگاه به گوش رسید و وی با اصابت گلوله به گردن یا ناحیه سر به شدت زخمی شد.
<div id=”video-display-embed-code_3014181″ ><script type=”text/JavaScript” src=”https://snn.ir/fa/news/play/embed/1303839/3014181?width=600&height=400″></script></div>
در ابتدا گزارشهایی حاکی از انتقال او به بیمارستان در شرایط بحرانی وجود داشت، اما تا پایان همان روز، مرگ او تأیید شد. این خبر توسط منابع خبری معتبر از جمله AP News و نشریات دیگر به طور رسمی منتشر شد.
ابتدا گفته شد فردی در محل بازداشت شده، اما تحقیقات بعدی نشان داد آن شخص مظنون نبوده و آزاد شد. وضعیت واقعی قاتل هنوز مشخص نیست و او در فرار است.
∎