صاحب‌خبر –

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، امیریان اظهارداشت: از مجموع گندم تولیدی، حدود ۳۰ هزار تن به‌عنوان گندم بذری برای کشت سال آینده به مراکز خرید تحویل داده شده تا بذر مناسب و باکیفیت برای فصل آتی فراهم باشد.

وی افزود: این میزان گندم از سطح ۵۹ هزار و ۱۴۵ هکتار زمین برداشت شده که شامل ۵۳ هزار و ۲۹۵ هکتار کشت آبی و یک‌هزار و ۱۹۸ هکتار کشت دیم بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت با اشاره به کاهش چشمگیر بارندگی‌ها، گفت:  بخش‌هایی از زمین‌های دیم به علت کم‌آبی، قابل برداشت نبود؛ اما کشاورزان با استفاده از ارقام مقاوم و مدیریت صحیح منابع آب، توانستند عملکرد خوبی در مزارع آبی ثبت کنند.

به گفته امیریان، کشاورزان مرودشتی از ارقام آبی، سیروان، طلایی، سارنگ، فرین، امین، ترابی، هانا، برات و تیرگان و رقم دیم «کویر» در کشت گندم استفاده کرده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت با اشاره به تسهیلات ایجادشده برای کشاورزان، گفت: ۱۸ مرکز خرید گندم در این شهرستان فعال است تا محصول کشاورزان با قیمت مناسب خریداری و ذخیره‌سازی شود.

∎​

source

توسط techkhabari.ir