شرکت OmniVision با معرفی اولین سنسور ۱ اینچی خود وارد رقابت با بزرگان بازار شده و قصد دارد تجربه تصویربرداری موبایل را متحول کند.

راهنمای خرید تکراتو

به گزارش تکراتو و به نقل از androidheadlines، شرکت OmniVision بالاخره از اولین سنسور دوربین با فرمت اپتیکی ۱ اینچی خود رونمایی کرد. این سنسور که OV50X نام دارد، رزولوشن ۵۰ مگاپیکسلی دارد و اندازه هر پیکسل آن ۱.۶ میکرون است.

این سنسور مخصوص گوشی‌های پرچم‌دار طراحی شده و تمرکز اصلی آن روی بهبود عملکرد تصویربرداری، به‌ویژه در شرایط نوری سخت و فیلم‌برداری با محدوده دینامیکی بالا است.

OV50X اولین سنسور ۱ اینچی در جهان است که از فناوری TheiaCel بهره می‌برد. این فناوری به گفته OmniVision کیفیتی کم‌نظیر در عکس و ویدیو را در تمام شرایط نوری فراهم می‌کند. این شرکت قصد دارد با این سنسور تازه وارد رقابت جدی با نمونه‌های ۱ اینچی Sony و سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی ISOCELL شرکت Samsung شود.

این سنسور می‌تواند تا ۱۸ استاپ محدوده دینامیکی را ثبت کند و توانایی ضبط ویدیوی 8K با نرخ ۱۸۰ فریم بر ثانیه را دارد. همچنین از فناوری ترکیب چهار پیکسل در یک پیکسل (4-cell binning) برای ثبت عکس‌های ۱۲.۵ مگاپیکسلی نیز پشتیبانی می‌کند.

امکان فیلم‌برداری HDR با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه در سه کانال رنگی نیز از دیگر ویژگی‌های این سنسور است. این امکانات آن را به گزینه‌ای مناسب برای فیلم‌برداران و عکاسان حرفه‌ای تبدیل کرده‌اند.

در بخش فوکوس خودکار، OV50X از فناوری Quad Phase Detection بهره می‌برد که به گفته شرکت، سرعت و دقت فوکوس بالایی را حتی در نور کم تضمین می‌کند.

این سنسور توانایی ثبت ویدیوهایی در سطح سینمایی را دارد و محدوده دینامیکی آن نزدیک به ۱۱۰ دسی‌بل است که بالاترین سطح در میان گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شود. OmniVision این سنسور را با فناوری ساخت PureCel Plus-S تولید کرده که باعث بهبود چشمگیر عملکرد در نور کم شده است.

تولید انبوه این سنسور از سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۵ آغاز می‌شود و در حال حاضر برخی شرکت‌های سازنده گوشی‌های هوشمند در حال آزمایش آن هستند. انتظار می‌رود تا پایان سال جاری میلادی شاهد عرضه اولین گوشی‌های پرچم‌داری باشیم که از این سنسور قدرتمند بهره می‌برند.

source

توسط techkhabari.ir