در جریان تازه‌ترین رویداد State of Play، استودیو Housemarque که به واسطه ساخت آثاری از جمله Returnal شناخته می‌شود، از محصول تازه خود به نام بازی Saros رونمایی کرد.

استودیو Housemarque که در هلسینکی مستقر بوده، با ۱۱۰ نفر کارمند و تاسیس در سال ۱۹۹۵ به عنوان قدیمی‌ترین استودیو بازی‌سازی کشور فنلاند محسوب می‌شود. این استودیو پس از همکاری گسترده با سونی در قالب بازی‌های متعددی از جمله Matterfall ،Alienation ،Super Stardust Ultra و Resogun، در زمان انتشار بازی Returnal تحت مالکیت این شرکت قرار گرفته و با اضافه شدن به جمع استودیو‌های پلی استیشن در کنار استودیوهایی مثل Naughty Dog ،Santa Monica و Insomniac Games قرار گرفت. حال هاوس‌مارک پس از گذشت حدود ۴ سال از انتشار ریترنال، از بازی جدید خود رونمایی کرد.

بازی MindsEye معرفی شد؛ اثر جدید تهیه‌کننده سری جی تی ای + ویدیو

بازی Returnal یک تجربه تیر‌اندازی سوم شخص در ژانر روگ‌لایک و با فضای علمی تخیلی بوده که یادآور ساخته قبلی استودیو Housemarque یعنی Returnal است. اما این شباهت به معنای ارتباط بین این دو اثر نبوده و ساروس یک ای پی جدید محسوب می‌شود. بازیکنان کنترل آرجون دوراج (با بازی راهول کوهلی) از اعضای Soltari Enforcer را در اختیار می‌گیرند. او راهی سیاره Carcosa شده و اتفاقات عجیبی را تجربه می‌کند. تریلر رونمایی از بازی Saros را در زیر مشاهده می‌کنید:

برای مشاهده ویدیوهای بیشتر از آثار مختلف می‌توانید به بخش «ویدیو مگ» مراجعه کنید

استودیو Housemarque متذکر شده که بازی ساروس حاوی مکانیک‌های پیشرفت دائمی خواهد بود که به کمک آن‌ها بازیکنان با هر بار مرگ آرجون می‌توانند قدرت شخصیت خود را افزایش دهند. بازی Saros در سال ۲۰۲۶ برای پلتفرم پلی استیشن ۵ منتشر شده و نسخه بهبود‌یافته آن در اختیار دارندگان کنسول PS5 Pro قرار خواهد گرفت.

۸ تا از بهترین بازی‌های AAA روگ‌لایک

نظر شما در مورد بازی ساروس چیست؟ آیا از طرفداران سبک روگ‌لایک و بازی Returnal بوده و اثر تازه استودیو هاوس‌مارک را هم تجربه خواهید کرد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: Gamingbolt


سام صابری و فیفا در دل کویر – قسمت سوم

سام صابری و فیفا در دل کویر - قسمت سوم ‪@samsaberi‬

Loading