تلگرام با درآمدی فراتر از ۱ میلیارد دلار توانست پس از سالها رکورد جدیدی ثبت کند. این خبر توسط پاول دورف، مؤسس و مالک این پیام‌رسان اعلام شده است.

تلگرام بی شک یکی از بهترین و البته کامل‌ترین پیام‌رسان‌های جهان است که توسط پاول دورف ساخته و برای استفاده جهانیان در دسترس قرار گرفت. قطعاً نمونه این پیام رسان را در هیچ پیام‌رسان ایرانی و خارجی نمی‌توان یافت. اگرچه سازندگان ایتا، این پیام رسان را درست از روی تلگرام ساخته‌اند، اما به هیچ وجه با یکدیگر قابل مقایسه نخواهند بود.

راهنمای خرید تکراتو

به نقل از نیویورک تایمز؛ تلگرام با درآمدی فراتر از ۱ میلیارد دلار موفق شد برای اولین بار به سوددهی برسد. این پیام‌رسان پرطرفدار با استفاده از روش‌های خلاقانه مانند تبلیغات در کانال‌های عمومی، اشتراک‌های پریمیوم و بهره‌گیری از ارزهای دیجیتال توانست درآمد خود را به‌طور چشمگیری افزایش دهد. همکاری با برندهای بزرگ و برخی کارهای دیگر نقش مهمی در این موفقیت داشته است. تلگرام حالا با جذب بیش از ۱۲ میلیون مشترک پولی، قدرتمندترین پیام‌رسان تاریخ لقب دارد.

تلگرام با درآمدی فراتر از ۱ میلیارد دلار رکورد زد

تلگرام، پیام‌رسان پرطرفدار، برای اولین بار از زمان شروع فعالیت‌های خود به سوددهی رسیده است. این موفقیت نتیجه اجرای ایده‌های نوآورانه‌ای مانند تبلیغات درون‌برنامه‌ای، خدمات اشتراکی، مینی‌اپها و معرفی قابلیت Stars است.

تلگرام که سال گذشته تنها ۳۵۰ میلیون دلار درآمد داشت، امسال به درآمدی بیش از 1 میلیارد دلار رسیده است. این جهش سرسام‌آور، به‌ویژه از تغییرات در روش‌های کسب درآمد این پلتفرم ناشی شده است.

بیش از نیمی از این درآمد برای اولین بار از تبلیغات تأمین شده است. تلگرام با همکاری برندهای بزرگی مانند سامسونگ و گسترش تبلیغات در کانال‌های عمومی که ماهانه بیش از 1 تریلیون بازدید دارند، به درآمدی پایدار دست یافته است.

تلگرام با درآمدی فراتر از ۱ میلیارد دلار رکورد زد

پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، نیز این خبر را در کانال خود تأیید کرده و اعلام کرده است که شرکت متبوعش امسال به سوددهی رسیده و سال را با بیش از ۵۰۰ میلیون دلار نقدینگی، بدون احتساب دارایی‌های رمزارزی، به پایان خواهد رساند. او تأکید کرد که تلگرام توانسته با استفاده از روش‌های مختلف درآمدزایی، استقلال خود را حفظ کرده و حقوق کاربران را رعایت کند.

تلگرام همچنین از گسترش خدماتی مانند اشتراک‌های پریمیوم و استفاده از ارزهای دیجیتال نظیر Toncoin بهره برده است. این تغییرات به همراه مدیریت بهتر محتوا و رفع مشکلات قانونی، جایگاه مالی این پیام‌رسان را مستحکم کرده است.

در گذشته، تلگرام با چالش‌های مالی و بدهی‌های سنگین مواجه بود. اما اکنون، با درآمدزایی از تبلیغات و فروش دارایی‌های دیجیتال، توانسته خود را به یکی از پلتفرم‌های سودآور تبدیل کند. این پیام‌رسان هم‌اکنون بیش از ۱۲ میلیون مشترک پولی دارد که ماهانه برای استفاده از امکانات ویژه، حدود ۵ دلار پرداخت می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

source

توسط techkhabari.ir