به گزارش ایسنا، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی سه‌شنبه، ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳ در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه که در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان تشکیل شد، گفت: پویش دو درجه کمتر فرصتی برای همبستگی اجتماعی آحاد مختلف مردم است که در شرایط ناترازی انرژی به کمک دولت بیایند.

حجت‌الاسلام محمد سبزی افزود: با پیوستن به پویش دو درجه کمتر ضمن اینکه مسئولیت‌پذیری خود را نشان می‌دهیم باید با اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به جامعه موجب اقناع مردم برای کمک به مدیریت شرایط ناترازی انرژی شویم.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم وحدت در جامعه به عنوان عامل پیشرفت اظهار کرد: وحدت و همبستگی موجب تقویت روحیه امیدواری خواهد شد و باید با افرادی که در جهت تضعیف روحیه مردم حرکت می‌کنند، برخورد شود.

وی در ادامه بر تبیین درست و اجرای دقیق وظایف مدیران تاکید کرد و گفت: عمل به تکالیف قانونی و خدمت‌رسانی صحیح به مردم باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.

این نماینده مردم در خانه ملت با بیان اینکه امروز روز جنگ روایت‌ها و رسانه‌هاست، اظهار کرد: اتفاقات اخیری که در منطقه شکل گرفته نتیجه تفرقه و واگرایی و فضاسازی‌های رسانه‌ای است. جهاد تبیین و روشنگری، عاملی برای برچیدن توطئه‌های دشمنان با ابزار رسانه است.

وی همچنین به تنش آبی ساوه اشاره کرد و با بیان اینکه هزار میلیارد تومان برای  لوله‌گذاری طرح انتقال سهم آب ساوه از سد کوچری از شهر آوه به ساوه نیاز است، گفت: تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان برای انتقال سهم آب ساوه از سدکوچری اقدام ارزشمندی بود که سرعت اجرای این پروژه بزرگ عمرانی استان مرکزی را در سال‌جاری بیشتر خواهد کرد.

وی در ادامه گفت: احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه نیز در حال اجراست و باید برای جذب پزشکان متخصص و تامین تجهیزات مورد نیاز تلاش کرد تا در سریعترین زمان ممکن این نیاز درمانی شهرستان به بهره‌برداری برسد.

به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: اعضای شورای اداری و تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی ساوه میثاق‌نامه پویش دو درجه کمتر را امضا کرده و به این پویش پیوستند.

مهدی الیاسی با توجه به ناترازی انرژی بر لزوم صرفه‌جویی و پیوستن به پویش دو درجه کمتر تاکید کرد و گفت: همکاری مردم در اجرای این پویش و صرفه‌جویی موجب خواهد شد تا بتوان از پیک سرما بدون چالش و مشکلی عبور کرد.

وی بیان کرد: شهرستان ساوه به دلیل برخورداری از مزیت صنعت و کشاورزی از مصرف بالایی در حوزه انرژی برخوردار است. بر این اساس با پیگیری‌های صورت گرفته، این شهرستان در ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی پیشگام است و در آینده نزدیک با بهره‌برداری از نیروگاههای خورشیدی مشکل ناترازی به حداقل خواهد رسید.

فرماندار ساوه در ادامه با بیان اینکه ساوه شهرستانی پویاست و مدیران هم باید با پویایی و درایت به امورات مربوطه بپردازند، گفت: تکریم ارباب رجوع با اخلاق حسنه و وحدت در امور همراه با تلاش تا آخرین لحظه مسئولیت، یک ضرورت است.

وی در ادامه از مدیران خواست تا با تلاش همه جانبه برای رفع مشکلات مردم و برطرف کردن مطالبات آنها اهتمام جدی داشته باشند، تصریح کرد: با هرگونه ترک فعل مدیران برخورد خواهد شد.

رییس دادگستری ساوه نیز از این جلسات به عنوان جلسات تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز یاد کرد که بستری برای طرح مشکلات مردم و اتخاذ تمهیدات برای برطرف کردن آن ایجاد می‌کند و گفت: مسئولیت در نظام اسلامی یک امانت و نعمت الهی است که در اختیار و تکلیف برخی افراد قرار می‌گیرد و وقتی مسئولیت، امانت تلقی شد قطعا خیانت در امانت مسئولیت کیفری در پی دارد.

ابوالحسن شریفی در ادامه با تاکید بر لزوم عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: دشمن به دنبال تغییر سبک زندگی اسلامی است که یک ابرآسیب در جامعه اسلامی تلقی می‌شود. بروز اختلافات خانوادگی و برخی مشکلات دیگر، نشات گرفته از سبک زندگی غربی است که در دین اسلامی جایگاهی نداشته و وارداتی است.

وی همچنین عدالت و مبارزه با فساد را از دیگر تاکیدات بیانیه گام دوم انقلاب برشمرد و گفت: پیوست عدالت و مبارزه با فساد در زندگی روزمره و نظام اداری باید جاری و ساری شود و نباید تحقق این دو مقوله صرفا بر دستگاه قضائی متمرکز شود.

وی در ادامه، فرهنگ نظارت‌پذیری را لازمه کار مدیریتی دانست و گفت: گره‌گشایی از کار مردم از دیگر وظایف مدیران است و نباید یک مسئول در نظام اسلامی به دنبال تولید گره باشد. نارضایتی و ناامیدی در جامعه، خروجی تولید گره در جامعه است در حالیکه باید با گره‌گشایی در میان مردم فضای امیدواری ایجاد کرد.

رئیس دادگستری همچنین برخورداری از دید کارشناسی و نگاه نوین به مسائل را از دیگر الزامات کاری مسئولان دانست و گفت: باید امورات جامعه به صورت نوین، تخصصی و کارشناسی پیگیری شود و از نگاه سنتی و روزمره به مسائل پرهیز شود.

وی در ادامه با اشاره به افزایش آمار ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی گفت: بی‌تفاوتی اجتماعی، ترک امر به معروف و نهی از منکر، عدم رعایت حق‌الناس و جهل مردم نسبت به وظایف خود از جمله عوامل ازدیاد میزان ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی است.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز بر بیان دستاوردهای نظام و جهاد تبیین تاکید کرد و گفت: بسیاری از کشورهای جهان درگیر مشکلات اقتصادی هستند اما نباید به بهانه مشکلات اقتصادی فضای یاس و ناامیدی در جامعه شکل بگیرد و دشمنان نظام از این فضاسازی سوءاستفاده کنند.

سرهنگ پاسدار علیرضا مهدی افزود: ناامیدی کلید تمام بدبختی‌هاست. نباید اجازه دهیم این فضا در جامعه شکل بگیرد. مدیران ادارات با خدمت‌رسانی صادقانه و خالصانه به مردم سطح رضایتمندی را افزایش دهند و بدانند که رضایت مردم موجب رضایت خدای تعالی خواهد شد.

انتهای پیام

source

توسط techkhabari.ir