در این تصویر، زمین در حال غروب از پس لبه روشن ماه است و این صحنه توسط دوربین خارجی فضاپیمای اوریون ثبت شده است. اوریون در حال سفر به سمت ماه بود و به فاصله ۱۳۰ کیلومتری سطح آن نزدیک شد.

 

در این مرحله، فضاپیما با استفاده از سرعتی که در حین نزدیک شدن به ماه به دست آورده بود، به یک مدار دور معکوس (retrograde) در اطراف ماه وارد شد.

این مدار به عنوان «دور» شناخته می‌شود زیرا ۹۲٬۰۰۰ کیلومتر بیشتر از فاصله ماه تا زمین است و «معکوس» نامیده می‌شود زیرا فضاپیما در جهتی مخالف حرکت ماه به دور زمین می‌چرخد.

 

گفتنی است اوریون در تاریخ ۲۵ نوامبر به این مدار دور معکوس وارد شد و سپس در تاریخ ۲۸ نوامبر به حداکثر فاصله خود از زمین (بیش از ۴۰۰٬۰۰۰ کیلومتر) رسید. این رکوردی جدید برای دورترین فضاپیمایی است که برای اکتشافات فضایی انسانی طراحی شده است و رکورد قبلی متعلق به آپولو ۱۳ بود.

 




مأموریت بعدی، یعنی آرتمیس II، قرار است چهار فضانورد را به دور ماه ببرد و دوباره به زمین بازگرداند. این مأموریت برای اولین بار فضانوردان را به دور ماه خواهد برد و پیش‌بینی می‌شود که در سپتامبر ۲۰۲۵ انجام شود.

 

این مأموریت‌ها نه تنها به ما کمک می‌کنند تا بهتر زمین و ماه را بشناسیم، بلکه زمینه‌ساز سفرهای آینده به مریخ و دیگر سیارات نیز خواهند بود. با پیشرفت فناوری فضایی، ما به کشف‌های بیشتری دست خواهیم یافت که می‌تواند آینده سفرهای فضایی را متحول کند.

source

توسط techkhabari.ir