سید اسکندر موسویزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به وضعیت تحصیل دانشآموزان عشایری در استان اظهار کرد: بیشترین مشکلات در حوزه تحصیل دانشآموزان عشایری مربوط به دختران است، زیرا معضلات فرهنگی در عشایر، نگاه والدین به تحصیل دختران و کوچرو بودن آنها بهویژه در مقطع متوسطه اول و دوم منفی است.
وی افزود: در بعضی مناطق بهدلیل جمعیت پایین بعضی روستاها امکان احداث و دریافت کد مدارس متوسطه اول و دوم وجود ندارد.
مدیرکل امور عشایر استان خوزستان خاطرنشان کرد: در این راستا تلاش شده است تا با تجهیز و احداث مدارس شبانهروزی این دانشآموزان جذب شوند، اما اعتبارات اندک مدارس شبانهروزی و کمبود اعتبارات ایابوذهاب مانعی برای جذب دانشآموزان دختر عشایری است.
موسویزاده ادامه داد: بهعنوان مثال دو سال پیش در اندیکا که بزرگترین منطقه عشایری کشور است، تنها مرکز شبانهروزی دخترانه راهاندازی شد، اما در بحث ایابوذهاب مشکل دارند و اعتبارات و تجهیزات رفاهی و سلف سرویس ضعیف است.
وی گفت: باید توجه شود که تمام مناطق عشایری از جمله دره کاید که جزو حوزه روستایی شهرستان دزفول محسوب میشود، تحت پوشش آموزشوپرورش نیست.
مدیرکل امور عشایر خوزستان درباره وضعیت بازماندگی از تحصیل دانشآموزان عشایر افزود: بهدلیل مهاجرت یا تحصیل این دانشآموزان نزد اقوام در شهرها، امکان رصد دقیق دانشآموزان بازمانده از تحصیل برای این مدیریت امکانپذیر نیست.
∎