امکان ثبتنام و خرید خودروهای برقی وارداتی در سامانه اختصاصی عرضه این خودروها تا آخر امروز وجود دارد. برای استفاده از خودروهای برقی میبایست کارت شارژ خودروهای برقی دریافت کرد. در این مطلب تمامی مراحل دریافت، هزینه شارژ، چگونگی ثبتنام و جزئیات دیگر را به سمع و نظرات میرسانیم.
پیشتر شرکت مپنا طی قراردادی مکلف به ایجاد جایگاههای شارژ خودروهای برقی شد و این روند به سرعت زیادی درحال پیشرفت است. هماینک که خودروهای برقی در سامانه یکپارچه اختصاصی به معرض فروش گذاشته شده و متقاضیان در مراحل پایانی ثبتنام قرار دارند، لازم است بدانید که مانند کارت سوخت خودروهای بنزینی و دوگانهسوز، کارت شارژ خودروهای برقی نیز معرفی شده و تمامی خریداران این خودروها میبایست برای تهیه این کارت اقدام کنند.
کارت شارژ خودروهای الکتریکی توسط گروه صنعتی مپنا ارائه میشود و آنطور که این گروه صنعتی گفته، هزینه شارژ این کارتها رایگان بوده و فقط لازم است مبلغ 100 هزار تومان موجودی در کارت بانکی خود داشته باشد.
بدیهی است که ثبت نام دریافت کارت شارژ مخصوص خودروهای برقی به صورت غیرحضوری و آنلاین است و بدینمنظور میبایست از درگاه مجاز شرکت مپنا اقدام کنید. البته دریافت این کارت شارژ قوانینی دارد که فرد متقاضی باید آنها را رعایت کند. مراحل شارژ خودرو در جایگاه های شارژ نیز ساده است و تفاوت چندانی با دریافت سوخت از پمپ بنزینهای کشور ندارد. تمامی موارد بالا را به صورت کامل در ادامه نوشته توضیح دادهایم. پس شما را دعوت میکنیم که تا انتها ما را دنبال کنید تا شبههای برایتان باقی نماند.
بیشتر بخوانید: شرایط ثبت نام خودروهای برقی وارداتی ؛ امشب آخرین مهلت ثبتنام خودروهای وارداتی
شیوه ثبتنام و مراحل دریافت کارت شارژ خودروهای برقی
شرکت مپنا به تازگی کارتهای شارژ مخصوص خودروهای برقی را ارائه کرده است. این شرکت در وهله اول گفته که دریافت این کارت رایگان است و هزینهای برای مشتریان ندارد؛ اما لازم است مبلغ 100 هزار تومان در حساب افراد موجودی وجود داشته باشد. پس از انجام مراحل در سامانه مپنا، متقاضیان در مدت نهایت 72 ساعت کارت خود را دریافت کرده و منتظر میمانند تا خودرو به دستشان برسد. در باب هزینه شارژ خودرو برقی نیز گفته شده که به ازای هر کیلووات ساعت 200 تومان از شارژ کارت کسر میشود.
مراحل ثبت نام کارت شارژ خودروهای برقی به همراه لینک ثبتنام
برای دریافت این کارت باید به سایت https://emapna.com مراجعه کنید. پس از مراجعه به این سایت باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا باید در این سایت ثبتنام کنید. در صفحه اصلی سایت و در سمت چپ بالای صفحه بر روی گزینه ورود/عضویت کلیک یا تپ کنید.
- بر روی لینک عضویت در سایت کلیک یا تپ کنید.
- در بخش مربوطه شماره موبایل خود را وارد کنید.
- پس از وارد کردن شماره، کدی برایتان ارسال میشود که نیاز است با رفتن به بخش پیامک کد را حفظ یا کپی کرده و در کادر مربوط به وارد کردن کد، ن را وارد و تأیید را بزنید.
- در این مرحله میبایست رمز مورد نظرتان را انتخاب و وارد کنید. (رمز را حتماً به خاطر داشته باشد.)
- در اینجا عضویت شما تکمیل شده و برای ورود به پروفایل نیاز است شماره موبایل و رمز خود را وارد کنید.
- در بخش بعدی نیاز است اطلاعات حساب کاربری را تکمیل کنید. (کارت شارژ به آدرس پستی شما ارسال میشود؛ پس نسبت به وارد کردن اطلاعات دقیق پستی خود نظیر آدرس، کدپستی و دیگر موارد کوشا باشید. وقتی اطلاعات کاربری را وارد کردید، بر روی گزینه «مایل به صدور کارت هستم» کلیک یا تپ کنید و اطلاعات را ثبت نمایید.
- برای شارژ کارت، انتخاب ایستگاه شارژ مورد نظر اطلاعات کاربری یا رزرو نیاز است از منوی بالا سمت چپ و قسمت ناحیه کاربری استفاده کنید.
در ویدئوی زیر به صورت کامل مراحل یالا توضیح داده شده است:
شارژ کارت شارژ خودروهای الکتریکی چقدر است؟
به ازای هر کیلووات ساعت شارژ خودرو، 200 تومان از حساب برداشت میشود. در حالت کلی هزینه شارز خودروهای برقی از 20 تا 80 درصد کمتر از 10 هزار تومان خواهد شد.
مراحل شارژ خودروهای برقی
همانگونه به بالا گفتیم، مراحل شارژ خودروهای برقی نیز مانند بنزین زدن است و کمی تفاوت وجود دارد. در حالت کلی شارژ خودرو برقی در 4 مرحله زیر انجام میشود:
- مراجعه به ایستگاههای شارژ (لیست ایستگاههای شارژ را در پایین مطلب درج کردهایم)
- خودرو خود را خاموش کرده و آن را در حالت پارک قرار دهید
- با توجه به نوع خودرو برقی و قرار گرفتن کانکتور شارژ در سمت چپ یا راست، کانکتور شارژ را برداشته و آن را به قسمت موردنظر متصل کنید.
- احراز هویت برای شارز خودرو (استفاده از کارت شارژ یا اپلیکیشن موبایل شارژ)
برای درک بهتر این موضوع میتوانید ویدئوی زیر را مشاهده کنید:
ایستگاههای شارژ خودروهای برقی در تهران به همراه آدرس
سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران پیشتر لیست جایگاههای شارژ خودروهای برقی پایتخت را براساس لیست زیر اعلام کرده است:
- پارک نهجالبلاغه – منطقه 2
- پارکینگ حافظ – منطقه 6
- پارکینگ طالقانی – منطقه 7
- پارکینگ امیرکبیر – منطقه 14
- پارکینگ اندیشه – منطقه 7
- پارکینگ سعدی – منطقه 12
- شهرداری متطقه 9
- بوستان ولایت – منطقه 19
- بوستان آب و آتش – منطقه 3
- بوستان یاس فاطمی – منطقه 4
- میدان آزدی – منطقه 9
- ترهبار بیهقی – منطقه 6
- نمایشگاه بینالمللی و معاونت اجتماعی – منطقه 8
- معاونت حمل و نقل و ترافیک – منطقه 6
قوانین مربوط به دریافت کارت شارژ خودروهای برقی
دریافت کارت شارژ خودروهای الکتریکی برخی قوانین و مقررات دارد که لازم است آنها را بدانید:
- کاربران در ۲۴ ساعت شبانهروز میتوانند کارت شارژ موردنظر خود را از وبسایت مرکز کسب و کار برقیسازی مپنا درخواست دهند. کاربران باید مشخصات، نشانی و
- ثبت درخواست صدور کارت شارژ و ارسال آن بهصورت رایگان بوده ولی به دلیل جلوگیری از درخواستهای بی مورد، جهت صدور کارت نیاز است که حداقل موجودی کاربر ۱۰۰ هزار تومان باشد.
- پس از خواندن قوانین و مقررات، در طول هفته (حتی تعطیلات رسمی) میتوانید سفارش خود را ثبت کنید و پس از نهایتاً ۷۲ ساعت کاری کارت خود را تحویل بگیرید.
- شماره پستی خود را بهطور کاملاً دقیق در صفحه «پروفایل کاربری» وارد کنند و در غیراینصورت سفارش کاربر قابل پیگیری نخواهد بود.
- در صورتی که کاربر پس از ثبت درخواست صدور کارت از دریافت آن منصرف شود، باید هرچه سریعتر قبل از ارسال کارت با یکی از روشهای زیر اقدام نماید: ارسال درخواست در صفحه «تماس با ما» تماس با شماره درج شده در پایین صفحه
- تحویل کارت در اماکن عمومی ممکن نمیباشد. لازم است شناسه ایمیل و یا شماره همراه خود را دقیق برای ما ارسال کنید. سفارشهای حضوری با هماهنگی انجام میشود.
- در صورت بروز مشکل در سبد خرید مانند انصراف مشتری، مبلغ پرداخت شده طی همان روز یا نهایتاً پس از ۴۸ ساعت به حساب مشتری واریز خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
دیدگاه شما درخصوص خرید خودروهای برقی و نحوه شارژ باتری این خودروها چیست؟ آیا شما برای خرید خودروهای برقی اقدم کردهاید؟ لطفاً نظرات خود را برای ما ارسال کنید.