صاحب‌خبر –

به گزارش بامداد جمعه ایرنا، این روزنامه صهیونیستی کابینه بنیامین نتانیاهو را به فقدان کنترل و اتخاذ تصمیم‌های شتاب‌زده با پیامدهای استراتژیک خطرناک متهم و درباره ضرورت و هدف چنین عملیاتی پرسش‌هایی مطرح کرد.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص، نوشت: «چه کسی دست به ترور افرادی می‌زند که در حال مذاکره برای آزادی گروگان‌های (اسیران) آن هستند، در حالی که همزمان بندهای توافقی برای آتش‌بس را بررسی می‌کنند که مورد حمایت آمریکا است؟»

این رسانه رژیم صهیونیستی تاکید کرد که این حمله افرادی را هدف قرار داده که در مذاکرات حساس درباره پرونده اسرای اسرائیلی مشارکت داشته‌اند و قطر از ابتدای جنگ در هفتم اکتبر (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) یکی از مهم‌ترین میانجی‌های این پرونده بوده است.

در ادامه، روزنامه صهیونیستی هاآرتص سیاست‌های نتانیاهو را به شدت نقد کرده و نوشته است که این عملیات در راستای تلاش‌های مکرر او برای ناکام گذاشتن توافق تبادل اسرا و منحرف کردن افکار عمومی از شکست‌های سیاسی و نظامی او انجام شده است.

این رسانه رژیم صهیونیستی همچنین اشاره کرد که برخی مقامات ارشد امنیتی اسرائیلی با اجرای این حمله مخالفت کرده‌اند، اما این مانع پیشروی در عملیات نشده و نشان‌دهنده فروپاشی سیستم تصمیم‌گیری امنیتی و سیاسی است.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص هشدار داد که پیامدهای این عملیات ممکن است به تحریم‌های اروپایی علیه (رژیم) اسرائیل و محدودیت‌های سفر اسرائیلی‌ها منجر و امنیت داخلی این رژیم به سرعت تضعیف شود.

این رسانه رژیم صهیونیستی در پایان تأکید کرد که حادثه دوحه پایان ماجرا نیست و ممکن است حملات مشابه به دیگر پایتخت‌ها مانند استانبول یا قاهره گسترش یابد چرا که اسرائیل فاقد دیدگاه راهبردی بوده و تنها به قدرت نظامی متکی است.

به گزارش ایرنا، هواپیماهای رژیم صهیونیستی عصر سه‌شنبه- ۱۸ شهریور- ضمن تجاوز به حریم هوایی قطر، اهدافی را در شهر دوحه پایتخت این کشور بمباران کردند.

مکان این بمباران محل برگزاری نشست هیأت بلندپایه حماس به ریاست خلیل الحیه در منطقه کاتارا بود.

براساس آخرین گزارش‌ها با وجود انفجارهای شدید و ایجاد ستون‌های دود غلیظ در آسمان دوحه، اعضای هیات حماس آسیبی ندیدند.

∎​

source

توسط techkhabari.ir