نسخه بتای وان یو آی 8 اندروید 16 برای گلکسی ای 54 و ای 35 با امکانات جدید و به‌روزرسانی امنیتی سپتامبر 2025 منتشر شد.

قیمت روز گوشی های بازار ایران

به گزارش تکراتو و به نقل از sammobile، سامسونگ پس از عرضه بتای One UI 8.0 برای گلکسی A55 و سری گلکسی S23، برنامه بتای One UI 8 را برای دو گوشی میان‌رده دیگر، گلکسی A35 و گلکسی A54، نیز فعال کرد. این شرکت امسال سرعت بالایی در ارائه به‌روزرسانی‌های بتا دارد.

برنامه بتای One UI 8 اکنون برای گلکسی A35 و A54 در دسترس است و کاربران ثبت‌نام کرده می‌توانند این نسخه را نصب کنند.

این به‌روزرسانی در حال حاضر در هند منتشر شده و به زودی در کشورهای واجد شرایط دیگر نیز عرضه خواهد شد. علاوه بر اندروید 16، امکانات جدید و بهبود یافته‌ای نیز به گوشی‌ها اضافه شده است. بتای جدید شامل پچ امنیتی سپتامبر 2025 است که امنیت گلکسی A35 و A54 را افزایش می‌دهد.

برای شرکت در برنامه بتای One UI 8 و نصب نسخه بتا، کاربران باید آخرین نسخه اپلیکیشن Samsung Members را نصب کنند، وارد حساب سامسونگ خود شوند، اعلان برنامه بتا را پیدا کرده و پس از قبول شرایط، گوشی خود را ثبت کنند.

پس از ثبت، به مسیر Settings » Software update » Download and install بروید و پس از دانلود، گزینه Install now را انتخاب کنید. گوشی پس از چند دقیقه ریستارت شده و آماده استفاده از نسخه بتا خواهد بود.

source

توسط techkhabari.ir