صاحب‌خبر –

این مزرعه در تونلی زیر پیست دوچرخه‌سواری استادیوم ۱۶ هکتاری اهواز شناسایی شد. اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این فعالیت غیرقانونی با همکاری رئیس هیئت دوچرخه‌سواری استان و پس از بررسی‌های دقیق کشف شده است.

بر اساس این بیانیه، دستگاه‌های ماینر توسط حراست اداره‌کل ضبط و گزارش ماجرا به مراجع قضایی ارسال شد. محل تخلف پلمب شده، اما فعالیت‌های ورزشی مجموعه ادامه دارد. با این حال، روایت‌های متفاوتی در برخی رسانه‌ها منتشر شده که هنوز تأیید رسمی قضایی نگرفته است.

به گزارش ایلنا، وقوع چنین تخلفی در یک مجموعه ورزشی دولتی و در شرایطی که شهروندان هر روز با خاموشی، قطع کولرها و گرمای شدید روبه‌رو هستند، این پرسش را پررنگ می‌کند که چه افرادی توانسته‌اند با استفاده از برق یارانه‌ای و امکانات عمومی به استخراج رمزارز بپردازند؟ اگر پاسخ روشنی داده نشود، این پرونده می‌تواند نمادی از هدررفت بیت‌المال و ضعف نظارت بر صاحبان قدرت باشد.

∎​

source

توسط techkhabari.ir