صاحب‌خبر –

به گزارش ایرنا، منوچهر حبیبی در ادامه چهارشنبه‌های اقتصادی در حاشیه بازدید از چند واحد تولیدی در استان کرمانشاه با بیان اینکه استان در حوزه دامداری و دامپروری جزو استان‌های برتر کشور به شمار می‌رود، اظهار داشت: میزان بالای دام سبک و سنگین در کرمانشاه، ظرفیت مناسبی برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنعت فرش، از جمله پشم، فراهم کرده است.

وی افزود: در حال حاضر، نخ مورد نیاز واحدهای فرش‌بافی از خارج استان تأمین می‌شود، در حالی‌که با بهره‌گیری از ظرفیت دامداری استان، می‌توان این بخش از زنجیره را نیز در داخل استان ایجاد کرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم تکمیل زنجیره تولید فرش در استان، خاطرنشان کرد: هرچه بتوانیم فرآیند تولید را به صورت کامل در داخل استان انجام دهیم، ارزش افزوده و سود بالاتری نصیب استان خواهد شد، ضمن آنکه درآمد حاصل از این صنعت در خود استان هزینه شده و موجب رونق اقتصادی و افزایش اشتغال خواهد شد.

حبیبی همچنین گفت: واحدهای فعال تولید فرش در استان مورد حمایت جدی دولت قرار خواهند گرفت و در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، تصمیماتی برای اعطای تسهیلات بانکی در بخش سرمایه ثابت و سرمایه در گردش اتخاذ شده است ضمن اینکه مقرر شده مسائل مربوط به امور مالیاتی این واحدها با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط پیگیری و حل‌وفصل شود.

وی در ادامه با اشاره به بازدید واحد تولید شیرینی سنتی کرمانشاهی شکرریز نیز گفت: نان برنجی و نان‌خرمایی به عنوان سوغات شناخته‌شده استان کرمانشاه در سطح ملی مطرح هستند و باید تلاش شود جایگاه این محصولات ارتقا یافته و وارد بازارهای صادراتی شوند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت نوآوری در تولید، تاکید کرد: برای توسعه بازار، به‌روزرسانی فرآیندهای تولید و به ویژه بسته‌بندی محصولات ضروری است.

حبیبی بیان داشت: هرچند شیرینی‌های سنتی کرمانشاه از شهرت کافی برخوردارند، اما در حوزه بسته‌بندی هنوز جای کار زیادی وجود دارد تا محصولات برای مشتریان داخلی و خارجی جذاب‌تر شوند.

وی همچنین به مشکل قطعی برق در برخی واحدهای تولیدی اشاره کرد و افزود: در بازدیدهای میدانی از واحدهای تولیدی، مدیران حوزه برق نیز دعوت می‌شوند تا ضمن بررسی میدانی مشکلات، راهکارهای لازم برای کاهش فشار بر تولیدکنندگان اتخاذ شود.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: هدف اصلی آن است که دغدغه مدیران واحدهای تولیدی صرفاً بر تولید متمرکز باشد و سایر مسائل اجرایی با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان حل‌وفصل شود.

استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارای حدود هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغال‌زایی افزون بر ۳۰ هزار نفر است.

∎​

source

توسط techkhabari.ir