صاحب‌خبر –

سردار ” حسین زارع کمالی ” روز جمعه در آستانه سالروز فتح خرمشهر در گفت و گو با ایرنا افزود: در سوم خرداد، رزمندگان جان برکف اسلام با تکیه بر ایمان و ارزش‌های الهی بر دشمن مورد حمایت قدرت‌های جهانی پیروز شد و و آنها خرمشهر را آزاد کردند.

وی یاد و خاطره شهیدان فتح خرمشهر را گرامی داشت و ادامه داد: در عملیات آزادی خرمشهر، استکبار جهانی و رژیم بعثی به قدرت و اراده پولادین رزمندگان اسلام و ناتوانایی مقابله با ملت شجاع و قهرمان ایران پی برد و متحمل شکست سنگین شد.

فرمانده سپاه الغدیر بیان کرد: عملیات بیت المقدس نماد پیروزی قدرت ایمان و اراده بر قدرت پوشالی دشمن است و هرجا که عشق به دین و ارزش‌ها باشد هیچ دشمنی به اهداف شوم خود نمی‌رسد.

زارع کمالی تصریح کرد: امروز مانند دوران دفاع مقدس با خرمشهرهای دیگری در ابعاد فرهنگی و رسانه‌ای مواجه هستیم و باید برای تسخیر آنها بیش از گذشته با آمادگی و بصیرت اقدام کنیم.

وی گفت: امروز در مقابل دشمنانی قرار داریم که برای ضربه زدن به اصل نظام و انقلاب سخت در تلاش هستند و برای پیروزی بر آنها باید با قدرت ایمان، وحدت و بصیرت عمل جهادی و انقلابی داشته باشیم.

آزادی خرمشهر یکی از هدف‌های اصلی عملیات بیت‌المقدس در خلال جنگ ایران و عراق بود که پس از این نبرد، شهر خرمشهر پس از روزها اشغال از سوی نیروهای ارتش بعثی عراق، در سوم خرداد سال ۱۳۶۱ با تلاش نیروهای مسلح ایران بازپس گرفته شد.

استان یزد با یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت بیش از ۴۰۰ هزار بسیجی سازماندهی شده دارد.

∎​

source

توسط techkhabari.ir