صاحب‌خبر –

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر زهرا بهروز آذر در ابتدای ورود به کرمانشاه گفت: در جریان سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه، به عنوان نماینده دولت در حوزه زنان و خانواده زودتر وارد استان شده‌ام تا از نزدیک با مسائل و دغدغه‌های مردم به‌ویژه بانوان آشنا شوم.

 وی با بیان اینکه این سفر فرصتی برای گفت‌وگوی صمیمانه با اقشار مختلف مردم است گفت: با حضور در چند شهرستان استان  مسائل مهم  و نیازمند پیگیری  برای  اطلاع به رئیس جمهور و هیأت دولت جمع بندی می شوند.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به حضور پررنگ زنان در مناصب مدیریتی گفت: دولت چهاردهم باور دارد که مسیر پیشرفت کشور نیازمند حرکت توأمان زنان و مردان است و در همین راستا بیش از ۲۰۰ انتصاب در سطح مدیریتی برای بانوان انجام شده است.

بهروز آذر همچنین با اشاره به ظرفیت بالای کسب‌وکارهای خانوادگی به‌ویژه در شهرستان‌های کشور گفت: سرمایه اجتماعی و عاطفی در بستر خانواده‌ها شکل می‌گیرد و این نوع سرمایه می‌تواند پشتیبان جدی برای توسعه اقتصادی باشد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت در تلاش است تا این نوع مشاغل را در استان‌هایی مانند کرمانشاه مورد حمایت ویژه قرار دهد.

∎​

source

توسط techkhabari.ir