ایلان ماسک در تلاش است ایکس را به اپلیکیشنی همه‌کاره تبدیل کند و XChat یکی از قدم‌های مهم در این مسیر است.

راهنمای خرید تکراتو

به گزارش تکراتو و به نقل از androidheadlines، از زمانی که ایلان ماسک شبکه اجتماعی Twitter را خرید و آن را به X تغییر داد، هدفش فقط مدیریت یک شبکه اجتماعی نبود.

او به دنبال ساخت یک اپلیکیشن همه‌کاره است؛ چیزی مشابه WeChat در چین، که کاربران از آن برای پیام‌رسانی، پرداخت، خرید و کارهای دیگر استفاده می‌کنند.

در ابتدای امسال، کاربران متوجه شدند که X در حال کار روی قابلیت‌های جدیدی مثل X Money و XChat است. حالا یک افشاگر با نام کاربری swak_12 تصاویری از نسخه اندرویدی XChat منتشر کرده که جزئیاتی از این پیام‌رسان را نشان می‌دهد.

بر اساس این تصاویر، XChat در نوار کناری نسخه اندروید X نمایش داده خواهد شد. پیش‌تر هم برخی کاربران این گزینه را دیده بودند، اما در آن زمان هنوز فعال نشده بود.

یکی از ویژگی‌های مهمی که در این تصاویر مشخص است، نیاز به وارد کردن رمز چهاررقمی برای افزایش امنیت است. به نظر می‌رسد XChat برای محافظت از پیام‌ها، مشابه اپلیکیشن Signal، به‌صورت دوره‌ای از کاربر می‌خواهد که این رمز را وارد کند.

ماسک قصد دارد قابلیت پیام مستقیم در X را با XChat توسعه دهد تا با سرویس‌هایی مثل WhatsApp رقابت کند. هنوز جزئیات کامل‌تری درباره امکانات XChat منتشر نشده و مشخص نیست که این سرویس به‌صورت یک اپلیکیشن مستقل عرضه خواهد شد یا فقط یک بخش جدید درون X خواهد بود.

علاوه بر این، X در حال توسعه یک سرویس ایمیل به نام X Mail نیز هست که قصد دارد با Gmail رقابت کند. ایلان ماسک از اواخر سال ۲۰۲۴ درباره این سرویس صحبت کرده بود.

X Mail ممکن است ساختاری متفاوت با ایمیل سنتی داشته باشد و به گفته ماسک، طراحی آن بیشتر شبیه بخش پیام خصوصی باشد. البته هنوز زمان دقیق عرضه این سرویس‌ها مشخص نیست و باید منتظر ماند و دید چه زمانی در دسترس قرار می‌گیرند.

source

توسط techkhabari.ir