در چند سال اخیرصنعت گیم به یکی از صنعت های پر سود در دنیا تبدیل شده است.این صنعت توانسته به کمک استارت آپ های نوظهور پیشرفت چشم گیری داشته باشد و وارد مرحله ی جدیدی از تکنولوژی شده که از گرافیک های بی نظیری برخوردار شده است تا جایی که تشخیص بازی را از دنیای واقعی را سخت تر کرده است. باتوجه به توسعه و علم و دانش و چند برابر شدن تقاضا برای تفریح و سرگرمی در دنیا ، استارتاپ های حوزه بازی توانسته اند از مهارت‌ها و خلاقیت‌های خود بهره‌برده و تجربه‌های بی‌نظیری برای مخاطبانشان ایجاد کنند.

نکته قابل توجه این است که وقتی صحبت از پیشرفت در دنیای گیم می شود تصور می گردد که بازی های قدیم به دست فراموشی سپرده شده است اما باید بدانید که استارت آپ های نو ظهور در صنعت گیم با استفاده از تجاربات گذشته و ترکیب همان بازی های ساده ویدئویی،بازی های موبایل ساده و پیچیده توانسته اند بازی های خلاقانه و حیرت آوری را تولید کنند. در این گزارش در خصوص استارت آپ های صنعت گیم باشما همرا هستیم.

باید گفت استاتر آپ های فعال در حوزه صنعت گیم وارد مرحله جدید شده و توانسته اند دروازه های تازه ای را به روی دنیای بازی و واقعیت باز کنند.

مزیت های دنیای استارت آپ گیم

از مزیت های مهم این استارت آپ ها می توان به خلاقیت بی پایان، دسترسی به بازرهای جهانی، تعامل اجتماعی پتانسیل سود آوری بالا، پیشرفت تکنولوژی نیز اشاره کرد که هر کدام را به ظور خلاصه توضیح می دهیم.

یکی از امورو مزیت های مهمی که به آن هم اشاره شده است خلاقیت بی پایان و بی حد و مر ز در ای صنعت گیم است. البته باید بدانید بدون داشتن خلاقین و ذوق گیم نمی توان در این عرصه به راحتی فعالیت کرد و وارد این حوزه شد. باید گفت این حوزه مکملی مهم برای پرورش دادن روح خلاقیت است که می تواند بیانگر دنیای بی حد تخیل باشد.با استفاده از استارت آپ ها و داشتن این خلاقیت شما می توانید به راحتی داستان هایی با جذابیت بالا و شگفت انگیزی بسازید و آن ها را مخاطبان خود به اشتراک بگذارید و طرفداران صنعت گیم را با ذوقی بالا روبرو کنید.

از دیگر مزیت های گفته شده دسترسی به بازرهای جهانی است. هرچقدر ذوق و خلاقیت کاری و هنری بالایی در این صنعت داشته باشید بازی های ساخته شده توسط شما می تواند به سرعت در کل دنیا عرضه شود و یکی از برترین تولید کنندگان بازی های رایانه ای و کنسول های بازی در جهان شوید.

شما در این صنعت بی حد و مرز باید از روابط عمومی بالایی برخورد دار باشد و درجه تعامل اجتماعی شما در بالاترین حد خود برسد.این تعامل اجتماعی این امکان را فراهم می کند که تا درجای جای جهان زرفداران خاص خود را داشته باشید.

باید بدانید در صنعت گیم و بازی های رایانه ای فقط به چشم یک بازی و یک سرگرمی برای کودکان نگاه نمی شود. در این صنعت هرچه از خلاقییت و و ذوق هنری بالایی برخوردار باشید و و بازی های تولید شرکت و استارت آپ شما طرفداران زیادی را داشته باشند از سود بیشتری هم برخوردار هستید و و درآمد قابل توجهی هم کسب می کنید که می تواند به یکباره زندگی شمارا متحول کند.

و اگر بخواهیم از آخرین مزیت گفته شده در این گرارش صحبت کنیم باید بدانید که پیشرفت در تکنولوژی‌های گرافیکی، واقعیت مجازی، و افزوده به توسعه بازی‌ها امکان‌پذیری‌های جدیدی را ارائه کرده است.

تقریبا می توان گفت کشورهایی مانند آلمان، سوئد، ایسلند، فنلاند میزبان استودیوهای مطرح ساخت بازی در دنیا هستند.این کشورها بر روی این صنعت سرمایه گذاری های بالایی انجام داده اند و توانسته اند خلاقانه و موفق ترین گیم های دنیارا عرضه کنند.

اگر به ساخت بازی های رایانه ای و کنسولی علاقه فراوانی دارید باید بدانید که پول زیادی هم در این صنعتپنهان شده است که با کمی تلاش و پشت کاری قوی به آن خواهید رسید. به ظوری که این صنهت در سال ۲۰۲۱ به بیش از ۱۸۰ میلیارد دلار درآمد رسید. بخش عمده‌ای ازین رشد مدیون علاقه‌ی روز افزون به بازی‌های موبایلی در سرتاسر جهان است.

برای اینکه بهتر و راحت تر دیک کنید که این صنعت گیم به کمک استارت آپ های فعال در این حوزه به چه ثروت بزرگی دست پیدا کردند کافی است به آمار و ارقام های موجود در سال های گذشته توجه کنید.در حال حاضر باید گفت بیشت از ۲/۵ میلیارد گیمر در سزتاسر جهان وجود دارند که تمام وقت در این عرصه فعالیت می کنند. این تعداد گیمر تا پایان سال ۲۰۱۹ در مجموع  بالغ بر ۱۵۲ میلیارد خرج بازی‌ها کرده اند.

برترین استارتاپ های حوزه بازی

Epik Prime

اقلام دیجیتال درون‌بازی به بخش مهمی از صنعت بازی تبدیل شده‌اند و با ظهور توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT)، محبوبیت آن‌ها افزایش یافته است. شرکت Epik Prime با همکاری بیش از ۳۰۰ شرکت بازی ویدیویی، به توسعه این اقلام دیجیتال کمک می‌کند.

One More Multiverse

شرکت «One More Multiverse» که در سال ۲۰۱۹ تأسیس شد، به کاربران امکان می‌دهد بازی‌های ویدیویی نقش‌آفرینی را با شخصیت‌ها، افسانه‌ها و داستان‌های سفارشی طراحی کنند. این شرکت در حال حاضر مرحله آزمایشی بتا را اجرا می‌کند و قصد دارد پلتفرم خود را تا نیمه سال ۲۰۲۴ به‌صورت عمومی عرضه کرد.

۱۰۴۷ Games

شرکت استارتاپ ۱۰۴۷ Games بازی جدیدی به نام Splitgate منتشر کرده است که امکان سفر از طریق دروازه‌ها را به بازیکنان معرفی می‌کند. این بازی در تاریخ ۲۷ ژوئیه ۲۰۲۱ منتشر شد و به‌صورت رایگان قابل دانلود و بازی است.

Choas Karts

شرکت Chaos Karts در سال ۲۰۱۹ تأسیس شد و با ترکیب کارت‌های گو-کارت و فناوری واقعیت افزوده، تجربه‌ای مدرن و منحصربه‌فرد از گو-کارتینگ را به مشتریان خود ارائه می‌دهد. این تجربه شبیه به بازی Mario Kart در دنیای واقعی است، جایی که بازیکنان می‌توانند در طول مسیر، آیتم‌های واقعیت افزوده را جمع‌آوری کنند تا سرعت خود را افزایش داده، رقبا را کند کنند و اقدامات دیگری انجام دهند. در حال حاضر، Chaos Karts دارای شعبه‌ای در منچستر است و برنامه‌هایی برای گسترش کسب‌وکار به مکان‌های دیگر در آینده دارد.

PowerZ

بازی‌سازی یکی از مؤثرترین روش‌ها برای جذاب‌تر و لذت‌بخش‌تر کردن فرآیند یادگیری برای دانش‌آموزان است. شرکت PowerZ یک بازی ویدئویی آموزشی توسعه داده است که برای آموزش مفاهیمی مانند ریاضی، زبان و مهارت‌های تفکر انتقادی به کودکان ۶ تا ۱۲ سال طراحی شده است. این بازی با استفاده از هوش مصنوعی، سطح دشواری را بر اساس عملکرد هر دانش‌آموز تنظیم می‌کند تا تجربه یادگیری شخصی‌سازی‌شده‌ای ارائه دهد.

استارتاپ‌های حوزه بازی‌سازی پتانسیل ویژه‌ای برای موفقیت در دنیای کسب‌وکار دیجیتال دارند. با رشد روزافزون صنعت بازی و علاقه مستمر مخاطبان به تجربه‌های جدید، این حوزه با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی روبه‌رو است.

source

توسط techkhabari.ir