صاحب‌خبر –

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام، احمد کرمی روز دوشنبه 27 اسفندماه در نشست با اصحاب رسانه استان، خبرنگاران را چشم تیزبین جامعه در پیگیری مطالبات مردم دانست و گفت: رسانه‌های کاربلد، متخصص و پیگیر یکی از مولفه‌های توسعه استان هستند.

وی با اشاره به اراده و شعار دولت چهاردهم برای ایجاد وفاق ملی، افزود: نقش رسانه‌ها در نهادینه شدن شعار دولت نقشی کلیدی و اثرگذار است و امروز برای امید‌‌آفرینی و رضایتمندی مردم که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز هست، به تلاش خبرنگاران نیازمندیم.

استاندار ایلام رسانه‌ها را مشاوران خوب مدیران ارشد استان دانست و گفت: هر کاری در استان پیوست رسانه‌ای نداشته باشد، منتج به نتیجه نخواهد شد و ما نیز به عنوان خادم مردم باید شفافیت را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

کرمی گفت: باید با اولویت‌بندی درست بتوانیم بر محدودیت‌های بودجه‌ای فائق آییم تا با بهره بردن از ظرفیت‌های موجود، استان را به اهداف توسعه‌ای خود برسانیم. یکی از اصلی‌ترین رسالت‌های رسانه‌های استان بومی‌سازی مفهوم توسعه باشد که این مهم می‌تواند استان را با توجه به اسناد بالادستی با شتاب بیشتری به توسعه برساند.

انتهای پیام/180/

∎​

source

توسط techkhabari.ir