کسب درآمد از وبلاگ یک روش لذت بخش برای افرادی است که علاقه به مدیریت سایت یا وبلاگ شخصی دارند. با کمی زحمت میتوان هر بستر وب نظیر وبلاگ یا وبسایت را به مرحلهای رساند که بتوان از آن کسب درآمد کرد. در این مطلب گویا آی تی به معرفی ۱۱ شیوه میپردازد که از طریق آن میتوانید درآمد خود را بالا ببرید.
شراکت با سایت ها برای کسب درآمد از وبلاگ
وقتی وارد وب سایتهای گوناگون میشویم، متوجه میشویم که در قسمتهایی از پستها چنین نوشتهاند که:
اگر از لینکهای پیشنهادی محصول خریداری کنید، به رشد و توسعه کسب و کار ما خرید کرده اید.
این نحوه کسب درامد ااین وبسایتها از طریق شریک شدن با سایتهای دیگر میباشد. بدین معنی که آنها با فروش محصولات دیگر شرکتها حق کمیسیون یا درصد فروش یا پورسانت میگیرند.
این روش مزایا و معایب خاص خود را دارد:
مزیت درآمد زایی شراکتی:
- نیاز به توسعه محصول، و حتی تولید محصول ندارید
- نیاز به تامین محصول ندارید
- استرس پشتیبانی از مشتری را ندارید
- تقریبا منفعلانه درآمد کسب میکنید (چیزی شبیه پول درآوردن در خواب)
- برنامههای شراکتی کسب درآمد متنوع است
معایب درآمد زایی شراکتی:
- این یک روش بسیار پر رقابت است
- نیاز به تحقیقات گسترده در مورد محصول دارید.
درآمدزایی شراکتی در واقع یکی از پر سودترین روشهای کسب درآمد است که میانگین درآمد ماهانه این صنعت بیش از ۸ هزار دلار در ماه است.
یک نمونه از روشهای کسب درآمد از وبلاگ به صورت شراکتی وبسایت Moderncastle است. این وب سایت محصولات را آزمایش میکند و ضمن ارائه بررسیهای دقیق در مورد محصول، گزارشاتی ارائه میکند و در خرید محصولات به مردم کمک میکند. در لابلای بررسیها لینکهای فروش از شرکای خود را ارائه میکند. بنابراین با بررسی سادهی یک جاروبرقی (به عنوان مثال) پولهای خوبی بدست میآورد.
این وبسایت و هر وبلاگ و سایتی که قصد درآمد بدین طریق دارد باید از نظر سئو نیز تقویتهایی انجام دهد تا بتواند در گوگل و موتورهای جستجو نیز رتبه بگیرد. بدین ترتیب میتواند به رایگان ترافیکهای ثابت ایجاد کرده و از این ترافیک کسب درآمد کند.
طبق تحقیقاتی که انجام شده است، یکی از روشهای پر سود و پر فروش در کسب درآمد شراکتی تولید بررسیهای محصولات است. بدین معنی که شما یک وبسایت یا وبلاگ برای بررسی محصولات پر فروش دایر میکنید. برای این محصولات بررسیهایی مینویسید. لینکهای فروش شراکتی را لابه لای مقاله بررسی میگنجانید و سپس از ترافیکی که میگیرید و مخاطبی که جذب کرده اید، ضمن خرید آنها از لینک شما فروش کسب میکنید.
چه مقالاتی فروش بیشتری در شراکت ایجاد می کنند؟
مقالات بررسی که از طریق آن فروش شراکتی زیاد صورت میگیرد شامل طیف زیر هستند:
- پیش تولید با تحقیقات بازار: ابتدا باید با تحقیقات گسترده یک محصول یا محصولات پر استقبال بازار را شناسایی کنید.
- بررسی یکتا: بعد از شناسایی یک مقاله مینویسید و به طور کامل و همه جانبه و عمیق این محصول را بررسی میکنید.
- بررسیهای مقایسه ای: در صورتی که این محصول رقیبهایی دارد، یک سری مقالات مقایسهای صادقانه در مورد محصول مینویسید. این مقایسه میتواند شامل ۲ یا بیش از ۲ محصول باشد.
- محصولات جایگزین: میتوانید یک لیست از محصولات جایگزین محصول انتخاب شده انتخاب کنید و پیشنهاد دهید.
دقت کنید که هر کدام از این روشها نیاز به انواع تحقیقات و تجربه استفاده از محصول دارد.
البته که تمام روشهای کسب درآمد از وبلاگ با شراکت به همین محدوده بسنده نمیشود. گاهی شما یک دسته خاص از محصولات را انتخاب کردهاید که میخواهید با فروش آنها کسب درآمد کنید. در این شرایط میتوانید به سادگی با افزودن لینک دسته محصولات شراکتی خود، فروش داشته باشید.
به عنوان مثال در این تصویر حساب کاربری را مشاهده میکنید که لینک دسته محصولات شراکتی خود در آمازون را در توییتر نشر داده تا مخاطبینش در توییتر بتوانند با مشاهده این لینک خرید انجام دهند.
اگر قصد شروع کسب درآمد از طریق بازاریابی شراکتی دارید گامهای زیر را دنبال کنید:
استفاده از Google Trends:
ابزار Google Trends ابزاری حرفهای از گوگل است که میزان تقاضاهای افراد را به شما نشان میدهد. میتوانید از این طریق تقاضاهای مردم را شناسایی و محصولات مرتبط با تقاضاها را معین کنید.
انتخاب برنامه شراکتی مناسب:
برای اینکه درآمد ثابت داشته باشید یک روش دلخواه از بازاریابی شراکتی را پیدا کنید و اجرا کنید.
شروع به تولید محتوا کنید:
برای کسب درآمد از وبلاگ از طریق برنامه شراکتی کافی است در مورد محصولات مورد نظر مطالبی بنویسید که برای مخاطب مفید و جذاب است. بدین ترتیب میتوانید از آنها پولسازی کنید. دقت کنید که سیاستهای وب سایتهایی که با آنها مشارکت میکنید چگونه است و محدودیتهایی که در قوانین دارند را مورد بررسی قرار دهید تا دقیقا طبق الگو و خط مشی آنها تولید داشته باشید.
بیشتر بخوانید: اصول کانتنت مارکتینگ موفق و پولساز
کسب درآمد از وبسایت با تبلیغات نمایشی
تبلیغات نمایشی در واقع بنرهای تصویری هستند که در وبسایت شما نمایش داده میشوند و مخاطبین سایت شما با کلیک کردن بر آنها برای شما به ازای هر کلیک یک مبلغ درآمد لحاظ میشود. این مبلغ برای پلتفرمهای مختلف متفاوت است.
کسب درآمد از وبسایت با تبلیغات نمایشی و بنری مزیت و معایب خاص خود را دارد:
مزیت درآمد زایی با بنر تبلیغاتی:
- تنظیمات آسان و درآمدزایی از یک بنر برای همیشه
- یک روش درآمدزایی که نیاز به کار مستقیم ندارد (به شدت منفعلانه است)
- روشی که سایر روشهای درآمدزایی را کامل میکند (بدین معنی که شما با راه اندازی این روش، بدون نیاز به جایگزین کردن روشهای درآمدی قبلی، یک خط تولید پول برای خود ایجاد میکنید)
معایب درآمد زایی با بنر نمایشی:
- ممکن است با عناصر ui/ux به چالش بخورید.
- موجب کندی سایت میشود
- میزان درآمد میتواند نوسان داشته باشد.
- کمترین درآمد بالقوه به ازای هر بازدید کننده دارد
نکات کلیدی در مورد کسب درآمد از وبسایت با بنرهای نمایشی
مزیت این روش این است که میتوانید از این روش در کنار سایر روشهای کسب درآمد از وبسایت یا وبلاگ خود استفاده کنید. مثلا میتوانید هم از بازاریابی نمایشی بنر و هم شراکتی در کنار هم استفاده کنید. طبق تحقیقات ۸۲ درصد از وبلاگهایی که درآمد شش رقمی دارند، از هر دو نوع بازاریابی شراکتی و نمایشی بنر با هم استفاده میکنند.
برای تقویت این روش کسب درآمد بهتر است که از شبکههای تبلیغاتی استفاده کنید. این شبکهها با کمک یادگیری هوشمند ماشینی میتوانند تبلیغات شما را به مخاطبین هدف و شخصیسازی شده که به محصول پیشنهادی در بنر نمایشی نیاز دارند، نمایش داده و از این طریق سود شما را افزایش میدهند.
نا گفته نماند که در این روش نباید افراط کرد چرا که به طور غیر مستقیم روی سئو سایت اثر میگذارد. معمولا وبلاگ و وبسایتهایی که دارای تعداد زیادی بنر هستند توسط گوگل جریمه میشوند. این قضیه مخصوصا بعد از بروزرسانی HCU که مربوط به تولید محتوای با کیفیت در گوگل است، حساسیت بیشتری پیدا کرده است.
در نتیجه میتوان گفت کسب درآمد از طریق بنر میتواند روش درآمد زای خوبی باشد به شرط اینکه تبلیغات مرتبط با مخاطبین باشند و از افراط پرهیز کنید. همچنین باید بسترسازی به گونهای باشد که سرعت سایت و تجربه کاربری را خدشه دار نکند.
دقت کنید که همه شبکههای تبلیغاتی قیمتهای مشابه ندارند. برخی به ازای هر کلیک مبلغ بیشتری به شما پرداخت میکنند. قبل از انتخاب یک شبکه تبلیغاتی حتما در مورد شرایط و ضوابط و میزان مبلغی که به ازای هر کلیک روی بنر به شما پرداخت میکنند را بررسی کنید.
برخی از این شبکههای تبلیغاتی (حتی در ایران) به ازای میزان ترافیک سایت شما، محدودیتها یا سرویسهایی ارائه میکنند که میتواند تا حدی برای سایتهای کم ترافیک نا امید کننده باشد. بنابراین قبل از هر اقدام همه جوانب را بررسی کنید.
بهترین توصیه این است که طبق تجربه، وب سایتهایی که بیش از ۵۰ هزار بازدید کننده در ماه دارند، برای شروع تبلیغات کلیکی، میتوانند استارت خوبی بزنند. در صورتی که بازدید کمتری دارید احتمالا شبکههای تبلیغاتی با شما همکاری نکنند! بنابراین روی جذب ترافیک بیشتر کار کنید.
۴ عامل کلیدی برای افزایش درآمد کلیکی در سایت
دسته بندی و کیفیت ترافیک:
هر چه ترافیک شما ارزشمندتر و هدفمندتر باشد، احتمال اینکه روی بنرها کلیک شود زیادتر است. بنابراین درآمد بیشتری کسب خواهید کرد. بنابراین روی کیفیت زیاد کار کنید.
همچنین هر چه ترافیک بیشتر روی پیج یا سایت شما بیشتر باشد احتمال افزایش کلیکها بیشتر است.
سیاست های شبکه های تبلیغاتی:
برخی از شبکههای تبلیغاتی هزینههای بیشتری به ازای هر کلیک ارائه میکنند و محدودیتهای کمتری دارند. بنابراین اینکه از کدام شبکه تبلیغاتی برای تبلیغات بنری استفاده میکنید اهمیت دارد.
نوسان درآمد زایی در فصول مختلف:
طبق گزارشات و تجربیات، معمولا خرید مردم در فصلهای مختلف سال متفاوت است. به عنوان مثال در فصلهای اول سال (به میلادی) درآمدهای حاصل از تبلیغات بنری کمتر و در مقابل در فصل آخر سال درامد افزایش مییابد. علت این امر نیز این است که مردم در فصل آخر علاقه و نیاز بیشتری به خرید دارند.
بنابراین با توجه به نوسانات ذکر شده نمیتوان منتظر جریان درآمدی ثابت از این طریق برای وبلاگ یا وبسایت بود. در عین حال بهترین کار برای افزایش درآمد از این طریق این است که روی سئو و ترافیک طبیعی خود کار کنید.
کسب درآمد از وبسایت شخصی با فروش دوره آموزشی
دورههای آموزشی معمولا شامل یک سری محتوای صوتی، تصویری و کتاب و آزمونهایی است که تعاملات کاربران را افزایش میدهند. این روش درآمدزایی نیز مثل هر روش دیگری مزیت و معایب خاص خود را دارد.
مزیت های درآمد زایی از طریق ساختن دوره آنلاین
- معمولا بازدهی بالاتری نسبت به کتاب دارد
- یک بار محصول ایجاد میکنید و بارها میفروشید
- دوره آموزشی اقتدار شما را در صنفی که کار میکنید افزایش میدهد.
معایب درآمد زایی از طریق ساختن دوره آنلاین
- طراحی و تولید دورههای آموزشی زمان بر است
- نیاز به فرآیندسازی قیف فروش دارد
- باید سیستم پشتیبانی از مشتری داشته باشید
۹ نکته برای کسب درآمد از وبسایت با دوره آموزشی
- برای شروع تولید دوره، رویکرد تحقیقی داشته باشید
- به صورت عملی به کاربر نشان دهید در دوره قرار است چه چیزهایی ارائه کنید و روند چیست
- ویدیوهای خوب و با کیفیت تولید کنید و ترجیحا تیم تولید محتوای اختصاصی برای ویدیو داشته باشید
- برای میزبانی دوره آموزشی خود یک بستر ارائه همه جانبه (صوت، تصویر، متن و چت و امکان آپلود فایل) داشته باشید.
- از فروش ایمیلی سلسله مراتبی استفاده کنید (بدین معنی که طی یک سلسله مراتب ۵ مرحلهای کاربر را قانع به خرید کنید)
- قبل از قیمت گذاری، تحقیقات جامع و کاملی از بازار داشته باشید.
- برنامههای پرداختی متنوع ارائه کنید
- در مورد تجربیات مثبت مشتریان خود بگویید
- سیستم بازگشت وجه را تضمین کنید
کتاب الکترونیکی بسازید و بفروشید
طراحی و ساخت کتاب الکترونیکی به شما این امکان را میدهد که طیف گستردهای از مخاطبین را با محتوایی که نیاز دارند اغنا بخشید. در عین حال این صنعت و روش نیز مزایا و معایب خاص خود را دارد
مزایای فروش کتاب الکترونیکی از طریق وب سایت
- حاشیه سود بالایی دارد
- بروزرسانی محصولات یا کتابها آسان است
- فرصتهای بازاریابی مختلف دارد
- برای تقویت برند شما یک روش عالی است
معایب فروش کتاب الکترونیکی از طریق وب سایت
- نیاز به تحقیق و تلاشهای زیاد و فشرده دارد
- به مهارت نویسندگی و ویراستاری نیاز دارید
- ارزش این روش کمتر درک میشود
میتوانید در وبلاگ خود به منظور پولسازی، یک بخش فروش کتاب الکترونیکی داشته باشید. بدین ترتیب برای هر کتاب نیز یک صفحه فروش و ارائه اطلاعات تنظیم کنید. در ادامه میتوانید کتابها را به پستهای مرتبط اضافه کنید و در ایمیلها و خبرنامه ها، کتابها را لینک کنید.
طبق تجربه سودآوری حاصل از ویدیو بیش از کتاب الکترونیکی است اما به کمک این کتابها میتوانید دروازهای به فروش آنلاین دورههای ویدیویی ایجاد کنید.
بیشتر بخوانید: نحوه ساختن ویدیوی کوتاه
روش دیگری که کمک میکند بتوانید موفق به کسب درآمد از طریق وبسایت یا وبلاگ شوید این است که به ازای دریافت هزینه، پستهای سایر برندها، سایتها و غیره را نشر دهید.
اما باید دقت کنید که درآمدزایی از طریق پستهای تبلیغاتی تمرکز ویژهای روی کیفیت ترافیک شما دارد. به عنوان مثال برای اسپانسر مهم است که ترافیک شما چقدر است و به موضوع مورد نظر آنها ارتباط دارد.
شرکتهایی که برای نشر پست اسپانسر میشوند به ترافیک بالا و واقعی اهمیت میدهند.
از طرفی معمولا برای محصولات پر فروش اسپانسرهای قدرتمند زیادی وجود دارد. بنابراین اگر میخواهید از طریق جذب اسپانسر کسب درآمد کنید باید ترافیک واقعی و با ارزش متناسب با محصولات پر فروش داشته باشید.
مزیت درآمدزایی از طریق وب سایت با جذب اسپانسر
- درآمدزایی سریع
- پولسازی از طریق محتوایی که قصد داشتید به هر دلیل تولید کنید
معایب درآمدزایی از طریق وب سایت با جذب اسپانسر
- لینکسازی نا مربوط با محتوا میتواند به سئو آسیب بزند
- محتوای بیربط میتواند روی تعامل کاربران تاثیر منفی بگذارد
- نیازهای اسپانسرها معمولا متفاوت است و ممکن است از پس آنها بر نیایید
برای اینکه ساختار سایت شما از حالت روال همیشگی خارج نشود میتوانید یک بخش محتوای اسپانسری یا حمایت شده داشته باشید. بهتر است که اگر برای انتشار پستی حمایت مالی دریافت کرده اید، این موضوع را در گوشهای از صفحه مرتبط یادآوری کنید. اگر دوست دارید از این روش برای افزایش درآمد استفاده کنید در بخش سیاستهای وب سایت خود در مورد نحوه پذیرش پستهای اسپانسری حتما بنویسید.
نکته آخر در این باره این است که باید سیاسیتهای گوگل در مورد لینکهای dofollow در این قبیل پستها را مد نظر داشته باشید. گوگل لینکسازی dofollow را جریمه میکند. بهتر است ضمن مشاوره با یک کارشناس سئو، به این مورد توجه کنید که بجای dofollow از تگهای «rel=nofollow» یا «rel=sponsored» استفاده کنید.
درآمد زایی از وبسایت با نشر خبرنامه
خبرنامه ابزاری برای ارسال آخرین و جدیدترین دستاوردها و خبرها و آموزشها در حوزهای است که در آن کار میکنید. شما میتوانید با ایجاد محتوای مفید، شبکهای عظیم از مخاطبین هدفمند داشته باشید و از این طریق به کمک ایمیلهایی که ارسال میکنید، از انواع روشهای کسب درامد مجازی در ایمیلهای خود استفاده کنید.
مزیتهای درآمدزایی با نشر خبرنامه
- نرخ تبدیل خبرنامهها بالاست
- میتوانید کاملا این روش درآمد زیایی را برون سپاری کنید
- این روش طیف وسیعی از صنایع مرتبط با محتوای شما را پوشش میدهد
معایب درآمدزایی با نشر خبرنامه
- خبرنامهسازی کمی به دانش فنی نیاز دارد
- باید برنامه ارسال ایمیل به طور منظم تدوین کنید
- ساخت لیست شما کمی زمان بر است و نیاز به استراتژی و مواجه با چالشها دارد
کاری که باید کنید این است که ابتدا یک موضوع پر طرفدار برای وب سایت خود پیدا کنید و شروع به تولید محتوای ارزشمند داشته باشید. از طریق پستهای مختلف مخاطبین را به لیست خبرنامه دعوت کنید. برای این کار میتوانید از CTA در جاهای مختلف سایت استفاده کنید. بعد از این که شمار مخاطبین شما افزایش یافت میتوانید از انواع روشهای کسب درامد در فضای مجازی مثل دریافت پستهای اسپانسری، تبلیغ محصول یا حتی تبلیغات کلیکی و نظیر آن استفاده کنید.
درآمد زایی از سایت با دریافت حق عضویت
در این روش شما پلن خاصی روی وب سایت خود خواهید داشت که استراتژی خاص خود را برای آن بکار میگیرید. میتوانید برخی از محتواهای رایگان را روی سایت نشر دهید و برای ارائه محتواهای خاص و ارزشمندتر کاربران را دعوت کنید تا ضمن پرداخت حق اشتراک، به مطالب جدید دسترسی داشته باشند. این روش یکی از خوش پتانسیلترین روشهای افزایش درآمد از طریق سایت است. مزایا و معایب این روش به شرح زیر است:
مزایای روش دریافت حق عضویت در سایت
- پتانسیل درآمد عظیم
- درآمد اشتراک قابل پیش بینی
- جامعه ماندگار را ایجاد میکند
- فرصتی برای تبلیغ متقابل + فروش
معایب روش دریافت حق عضویت در سایت
- ایجاد اعتدال در نیازهای کاربران چالش برانگیز است
- نیاز به پشتکار و مداومت دارد
- نرخ جذابیت ذاتی این روش پایین است
نحوه ایجاد سیستم عضویت پرداختی
- سیستم پرداخت به ازای عضویت قوی و همه جانبه روی سایت اجرا کنید
- از شبکههای مختلف اجتماعی و هر کانالی که بازاریابی میکنید، مخاطبین را برای دعوت به این پلن دعوت کنید
- برای اعضای تازه وارد تخفیف ویژه قرار دهید
- به طور مداوم تولید محتوا کنید
- محتواهای قبلی را بروزرسانی کنید تا حق عضویت ارزش خود را حفظ کند
سعی کنید اشتراکهای سالانه را از طریق اشتراکهای ماهانه تبلیغ کنید و به فروش رسانید چرا که ارزش ماندگاری مخاطب با هزینه به نسبت کمتر (به ازای هر ۱۲ ماه پرداخت) کاهش میدهد و به عنوان پلن دو سر برد شناخته میشود.
ارائه خدمات کوچینگ یا مشاوره از طریق سایت
اگر در زمینهای که کار میکنید و در سایت خود تولید محتوا میکنید متخصص هستید و تجربه کاری دارید، مطمینا مخاطبین شما دوست دارند از روشهای تخصصی شما برای این منظور بهرهمند شوند. بنابراین میتوانید از طریق کوچینگ نیز درآمدزایی کنید.
مزیتهای کوچینگ و مشاوره از طریق سایت
- ساعات کاری انعطافپذیری
- درگیر کردن مخاطب و افزایش وفاداری
- درآمدزایی بالا با توجه به نوع رشته و زمینه خدمات
معایب کوچینگ و مشاوره از طریق وبسایت
- نیاز به زمانگذاری دارد
- نیاز به دریافت مدرک و تخصص دارد
- باید اعتمادسازی بالایی برای مخاطبین ایجاد کنید
برای جذب مخاطبان، یک جلسه مشاورهی اولیه رایگان ارائه دهید تا آنها با خدمات شما آشنا شوند. برای هماهنگی جلسات، از Calendly استفاده کنید تا برنامهریزی راحتتر شود و از Zoom یا Google Meet برای برگزاری جلسات آنلاین بهره ببرید.
برای افزایش ارزش خدمات خود، ابزارهای کمکی مثل چکلیستها و ورکشیتها را به مشتریان ارائه دهید تا تجربهی بهتری داشته باشند. همچنین، بازخورد و نظرات مشتریان قبلی را جمعآوری کنید تا اعتبار و اعتماد بیشتری جلب کنید.
در نهایت، با افراد متخصص در حوزهی خود همکاری کنید تا دانش و تجربهی خود را بیشتر به نمایش بگذارید و ارتباطات ارزشمندی ایجاد کنید.
درآمد زایی از اینترنت با فریلنسینگ
برای درآمدزایی از طریق فریلنسینگ باید ضمن برخورداری از یک وب سایت حرفه ای، مهارتهای خاصی نیز داشته باشید. از جمله این مهارتها میتوان به تولید محتوا، سئو، ادمینی پیجهای شبکههای اجتماعی، طراحی و گرافیک و غیره اشاره کرد.
مزایای فریلنسینگ
- زمان ساعت کاری به انتخاب خودتان است
- مشتریانتان را خودتان انتخاب میکنید
- میتوانید نرخ شخصی و بالا برای خدمات خود ارائه کنید
- میتوان به عنوان شغل دوم و راحت شما محسوب شود
معایب فریلنسینگ
- وقتی پروژه میگیرید وقت کمتری برای رسیدگی به وبلاگ خود دارید
- نیاز به برنامه ریزی و نظم بالا دارد
- احتمال تغییرات در پروژهها بالاست
- تنظیم قرارداد ممکن است زمان بر و خسته کننده باشد
نکات مهم در مورد مدیریت سایت فریلنسری موفق
- در وبلاگ خود باید بتوانید خدمات و نمونه کارهای خود را ارائه کنید و نشان دهید و کمک کنید مخاطب به شما اعتماد کند. هر چه شما دامنه کاری بیشتر و زمان بیشتری صرف کار خود کرده باشید اعتبارسازی بیشتری خواهید داشت.
- در وبلاگ خود قسمتی به نام «من را استخدام کنید» یا «همکاری با من» داشته باشید تا اگر شرکت یا فردی تمایل به استفاده از خدمات شما داشت بداند که از کجا باید اقدام کند.
- برای اعتمادسازی حتما نظرات مشتریان قبلی خود را بنویسید.
- سعی کنید فقط در یک حوزه خاص به طور تخصصی کار کنید تا اعتبار خود را بالا ببرید.
- شرایط کاری خود را مشخص کنید و پیش از امضای قرار داد همه ضوابط کاری خود از جمله نحوه انجام و تحویل کار، تا دریافت حقوق مشخص کنید.
فریلنسری معمولا نیاز به این دارد که به دنبال جذب مشتری باشید اما اگر وبلاگ شما خوش ترافیک باشد معمولا پروژهها یکی پشت دیگری به شما پیشنهاد میشود و دست شما برای انتخاب بهترین مشتری با بیشترین دامنه سود باز خواهد بود.
محصولات فیزیکی بفروشید
فروش محصولات فیزیکی یکی از صنایع پر درآمد در حوزه کسب و کارهای آنلاین است. شما میتوانید محصولات برندهای معتبر، محصولات شخصی و حتی صنایع دستی بفروشید.
مزیای فروش محصولات فیزیکی در اینترنت
- میتوانید از اعتبار برند خود برای فروش استفاده کنید
- تنوع درآمدزایی آن بالاست
- استفاده از روشهای مختلف درآمدزایی مثل تبلیغات کلیکی در آن راحت است.
- پتانسیل درآمدزایی بالایی دارد
معایب فروش محصولات فیزیکی در اینترنت
- نیاز به فضای انبار برای ذخیره محصولات
- مشکلات لجستیکی و چالشهای حملونقل
- ریسک مشکلات تولید و نقصهای محصول
- مسائل مربوط به بازگشت کالا و خدمات مشتری
تنظیم سیستم فروش محصولات فیزیکی نیاز به تدوین استراتژیهای حرفهای دارد. همچنین بسترسازیهایی برای این کار لازم است که باید به طور دقیق اجرا شوند. برای اینکه بتوانید فروش محصولات فیزیکی به طور موفق در اینترنت اجرا کنید نیاز دارید تا هم بازار فیزیکی و هم فضای مجازی را با هم مدیریت کنید. بنابراین نیاز به برنامه ریزی دقیق در این باره دارید.
دریافت کمک های مالی از کاربران سایت
در این روش که معمولا کم درآمدترین روش برای کسب درآمد از وبسایت به شمار میآید میتوانید به ازای تولید محتواهای مفید، و ایجاد روابط دوستانه ز از مخاطبین خود بخواهید که در ادامه روند تولید محتوای خود، کمکهای مالی داشته باشند. این روش در عین حال مزایا و معایب خود را دارد: گ
مزایای درآمدزایی با درخواست کمک مالی از کاربران
- نیاز به فروش و مدیریت کسب و کار به طور حرفهای نیست
- این پرداختها میتوانند بدون مالیات باشند
معایب درآمدزایی با درخواست کمک مالی از کاربران
- اگر درخواستهای مکرر داشته باشید ممکن است به برند شما آسیب بزند
- درآمد حاصل از این روش غیر قابل پیش بینی است
- کم ارزشترین مدل درآمدزایی در حوزه کسب و کار آنلاین
اگر پرداخت کنندههای ثابت با مبلغ بالا دارید میتوانید برای تشکر نام آنها را در بخش حمایت مالی یا پستها ذکر کنید. همچنین میتوانید پلنهای پرداختی مختلف در نظر بگیرید و برای هر پلن مزیتهای خاصی در نظر بگیرید. به عنوان مثال:
پردخت ۱۰۰ هزار تومان: پیشنهاد محتوای مورد نیاز
پرداخت ۲۰۰ هزار تومان: پیشنهاد محتوای مورد نیاز + معرفی پیج پرداخت کننده در اینستاگرام
و نظیر آن.
به هر حال این هم یک روش غیر اجباری برای کسب درآمد از وبلاگنویسی است. معمولا مخاطبینی که به قانون جبران توجه میکنند، و قدر زحمت و تلاش نویسنده را میدانند در این راستا به مدیر سایت هدیه میدهند. از طرفی مدیران سایتها و تولید کنندگان محتوا نیز باید توجه داشته باشند که محتوای ارزشمند تولید کنند تا بتوانند مخاطبین را ضمن کمک و حل مشکلات، تحت تاثیر قرار داده و حمایت مالی آنها را جلب کنند.
آیا در زمینه کسب درآمد آنلاین تجربهای دارید؟ در بخش نظرات از تجربیات خود برای ما بنویسید.
منبع کمکی: authorityhacker
source