به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، زنده‌نام منوچهر والی‌زاده سال‌ها گوینده شیفت شبکه رادیویی پیام بود و در رادیو جوان با برنامه «کافه رادیو» در سال‌های گذشته میزبان شنوندگان بود.

احمد شیشه‌گران از پیشکسوتان رادیو درباره ویژگی‌های شخصی و کاری این هنرمند اظهار کرد: زنده‌یاد والی‌زاده مجموعه‌ای از هنرها و خصایص اخلاقی بود. بسیار فروتن و با مهربانی و اخلاق برخورد می‌کرد. وقتی از او دعوت کردم، متوجه شدم بچه‌محل بودیم و از این موضوع بی‌خبر بودم.

صدایی که هیچ‌گاه خسته نشد

فرهنگ جولایی؛ تهیه‌کننده پیشکسوت رادیو با بیان اینکه زنده‌نام والی‌زاده در ۸۰ سالگی صدای جوانی داشت، گفت: او از هنرمندان ارزشمندی بود که در هر حوزه‌ای موفق بود. در دوبلاژ، گویندگی رادیو و بازیگری می‌درخشید. او با صدای ویژه‌ای که داشت، توانست با گویندگی در رادیو پیام، مخاطب را جذب کند. اخلاق، منش و رفتار او بی‌نظیر بود. با همه کنار می‌آمد و بسیار بی‌حاشیه بود.

وی افزود: پشت سر کسی صحبت نمی‌کرد و فروتنانه کار خودش را انجام می‌داد. او بسیار بی‌ادعا بود. هیچ وقت از مشکل جسمی‌اش نگفت و در کار، رفاقت برایش حرف اول را می‌زد.

بدرقه منوچهر والی‌زاده به سمت خانه ابدی/ هنرمندی که نبض مخاطب را می‌شناخت + فیلم

شناخت نبض مخاطب

حمیدرضا خزایی؛ پیشکسوت رادیو و قائم مقام سابق معاونت صدای رسانه با بیان اینکه زنده‌نام والی‌زاده با گویندگی در رادیو پیام توانسته بود نظر شنوندگان را جلب کند، یادآور شد: شنوندگان جذب صدای گرم و دلنشین او شده و علاقه‌مند بودند برنامه‌های او را گوش کنند. وی تجربه بسیار زیادی در کار داشت و در ارتباط با مخاطب موفق بود. علاوه بر گویندگی در واحد دوبلاژ فعال بود و گاهی هم بازیگری می‌کرد.

وی تاکید کرد: ویژگی والی‌زاده این بود که نسبت به رسانه و مخاطب شناخت کافی داشت. به همین دلیل اجراهای او مورد توجه مردم قرار می‌گرفت. واقعا جایگزینی برای والی‌زاده نیست. باید قدردان پیشکسوتان باشیم.

بدرقه منوچهر والی‌زاده به سمت خانه ابدی/ هنرمندی که نبض مخاطب را می‌شناخت + فیلم

متعهد و حرفه‌ای

مهدی شاه‌رضایی؛ قائم مقام رادیو جوان درباره زنده‌نام منوچهر والی‌زاده، دوبلور و گوینده سابق رادیو گفت: خبر درگذشت این هنرمند بسیار ناراحت‌کننده بود و اهالی هنر سوگوار شدند. مدتی افتخار داشتم با استاد والی‌زاده، هنرمند پیشکسوت در برنامه «کافه رادیو» بر سر میز دوبله کار کنم. بنده در آن زمان تهیه‌کنندگی برنامه را به عهده داشتم او بسیار خوشرو و مهربان بودند و در کار بسیار متعهد و حرفه‌ای عمل می کردند و بنده بسیار از او آموختم.

<div id=”video-display-embed-code_3780162″><script type=”text/JavaScript” src=”https://iqna.ir/fa/news/play/embed/4267415/3780162?width=400&height=300″></script></div>

به گزارش ایکنا؛ صبح امروز؛ جمعه سوم اسفند پیکر زنده‌نام والی‌زاده با حضور جامعه دوبله و هنرمندان کشور از خانه هنرمندان به سمت قطه نام‌آوران بهش زهرا(س) تشییع شد.

منوچهر والی‌زاده؛ دوبلور، گوینده پیشکسوت رادیو و تلویزیون، ظهر روز چهارشنبه اول اسفند به دلیل مشکلات تنفسی و ریوی در ۸۴ سالگی دار فانی را وداع گفت.

او در سال ۱۳۳۷ از طریق منصور متین وارد حرفه گویندگی رادیو شد. او از ۱۶ سالگی به دنیای دوبله ورود کرد. هنرمندی که در دوبله، چندان اهل صداسازی نبود و برای هر شخصیت، ریزه‌کاری‌هایی را رعایت می‌کرد که متناسب با جایگاه او بود.

والی‌زاده بیشتر به‌ خاطر صداپیشگی به‌ جای شخصیت کارتونی «لوک خوش‌شانس» و «مایکل اسکافیلد» در مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان»، همچنین بازیگران تام هنکس، جان تراولتا، تام کروز، هریسون فورد، نیکلاس کیج، جیسون استاتهام، جیم کری، ویل اسمیت، ادی مورفی و رابرت واگنر شناخته می‌شود.

انتهای پیام

source

توسط techkhabari.ir