درآمد سالانه انویدیا در سه‌ماهه منتهی به ۲۷ اکتبر با افزایش ۹۴ درصدی به ۳۵ میلیارد دلار رسید.

به گزارش ایتنا و به نقل از سیودایو، این رشد چشمگیر، که عمدتاً به تقاضای بی‌سابقه برای پردازنده‌های گرافیکی بهینه‌شده برای هوش مصنوعی مرتبط است، پس از پنج فصل متوالی رشد سه‌رقمی، اندکی کاهش نشان می‌دهد. درآمد خالص این شرکت نیز بیش از دو برابر شد و به ۱۹ میلیارد دلار رسید، اما مشکلات مربوط به محدودیت‌های زنجیره تأمین همچنان ادامه دارد.

کولت کرس، مدیر مالی انویدیا، در ارائه گزارش مربوط به درآمدهای سه‌ماهه سوم اظهار داشت که محدودیت‌های تأمین می‌تواند موجب کاهش درآمد در سه‌ماهه چهارم شود. تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی انویدیا، به‌ویژه در خدمت ارائه‌دهندگان ابری مانند AWS، مایکروسافت و گوگل کلود، نقش کلیدی در موفقیت اخیر این شرکت داشته‌اند. این شرکت‌ها به‌سرعت تراشه‌های انویدیا را در زیرساخت‌های خود برای پشتیبانی از بارهای کاری هوش مصنوعی ادغام کرده‌اند.

محرکه‌ها و چالش‌ها

بخش دیتاسنترهای انویدیا با افزایش بیش از دو برابری فروش سالانه به ۳۱ میلیارد دلار رسید. تقریباً نیمی از این درآمدها از طریق فروش به ارائه‌دهندگان خدمات ابری کسب شده است. همکاری اخیر با AWS، مایکروسافت، گوگل کلود و اوراکل به انویدیا کمک کرده است تا نفوذ خود را گسترش دهد. تقاضا برای تراشه‌های هوپر H200 همچنان بالا است و نسل بعدی پردازنده‌های گرافیکی بلک‌ول نیز در حال استقرار هستند. مایکروسافت به‌زودی به اولین ارائه‌دهنده‌ای تبدیل خواهد شد که نمونه‌های ابری مبتنی بر بلک‌ول را عرضه می‌کند.

 



با وجود اینکه انویدیا موفق شده تعداد بیشتری از پردازنده‌های بلک‌ول را نسبت به برنامه‌ریزی اولیه عرضه کند، اما مدیرعامل این شرکت، جنسن هوانگ، تأیید کرد که تقاضا همچنان از عرضه بیشتر است. وی این وضعیت را نشانه‌ای از مراحل اولیه انقلاب هوش مصنوعی مولد دانست. 

چشم‌انداز

در حالی که چالش‌های زنجیره تأمین ممکن است به مشکلاتی منتهی شوند، اما فرصت‌هایی نیز به همراه دارند. آلوین نگوین، تحلیلگر ارشد فورستر، هشدار می‌دهد که تأخیر این شرکت در تخصیص پردازنده‌های گرافیکی ممکن است مشتریان را به سمت گزینه‌های رقیب آن سوق دهد. با این حال، سلطه انویدیا بر بازار پردازنده‌های گرافیکی هوش مصنوعی همچنان آن را به یکی از بازیگران کلیدی در شکل‌دهی به آینده هوش مصنوعی و محاسبات ابری تبدیل کرده است.

source

توسط techkhabari.ir