شرکت بوستون داینامیکس از ربات اطلس رونمایی کرد که در کارخانه‌های خودروسازی کار می‌کند و توانایی انجام کارهای پیچیده را بدون نیاز به کار از راه دور نشان می‌دهد.

این توانایی به ربات اجازه می‌دهد تا به طور مستقل کار کند و به موانعی که ممکن است در محیط اطرافش پیش بیاید به طور موثر پاسخ دهد.

در ویدئویی که اخیرا توسط این شرکت منتشر شده است، این ربات با موفقیت یک وظیفه پردازش مستقل را انجام می‌دهد و پوشش‌های موتور را بین کانتینرهای تامین کننده و جایگاه متحرک حمل می کند.

این امر به لطف یک سیستم بینایی ماشین مبتنی بر مدل‌های یادگیری ماشینی “ML” امکان‌پذیر شده است. این سیستم امکان شناسایی ضمائم، محل قرارگیری آنها در محیط و انتخاب کانتینر مناسب برای قرار دادن صحیح قطعات را فراهم می‌کند.

از این ربات انسان‌نما در کارخانه‌های تولیدی استفاده خواهد شد. این نشان دهنده پیشرفت در اتوماسیون و کارایی فرآیندهای صنعتی است.

ربات های انسان نما در صنعت خودرو

اشتغال ربات‌های انسان‌نما در کارخانه‌های خودروسازی چیز جدیدی نیست. اوایل سال ۲۰۲۴، Figure یکی از ربات‌های خود را در کارخانه BMW در کارولینای جنوبی به منظور انجام آزمایش و جمع‌آوری داده‌ها با هدف بهبود آموزش مدل هوش مصنوعی خود مستقر کرد.

در طی این آزمایش‌ها، سیستم Figure توانایی خود را برای عملکرد در محیط‌های صنعتی، انجام وظایف اساسی مانند پردازش دقیق قطعات و قرار دادن قطعات دقیق نشان داد. همچنین توانایی برقراری ارتباط با انسان با استفاده از میکروفون و بلندگوهای داخلی را داشت و توسط هوش مصنوعی آموزش دیده بود.

علاوه بر این، ربات با استفاده از دست‌هایی که برای تقلید حرکت انسان طراحی شده‌اند، با انگشتانی که می‌توانند خم شوند، مچ‌هایی که در هر جهتی می‌چرخند، و توانایی گرفتن، حرکت و رها کردن اشیا، محیط خود را کاوش می‌کند. 

 

تسلا اپتیموس

از دیگر ربات‌های انسان‌نما که اهمیت پیدا کرده، «اپتیموس» از تسلا است که در ارائه اخیر خود در رویداد «ما روبات هستیم» قابلیت‌هایی مانند تعامل با مخاطب، سرو نوشیدنی و حتی رقص را به نمایش گذاشت.

اگرچه شایعاتی مبنی بر اینکه ربات‌ها از راه دور در طول این رویدادکنترل می‌شدند، وجود داشت، فیلم‌هایی نیز پخش شد که نشان می‌داد ربات وظایف مختلفی را در اطراف خانه انجام می دهد. این وظایف شامل چیدن بسته ها، آبیاری گیاهان و کمک به تمیز کردن آشپزخانه بود.

source

توسط techkhabari.ir