یک کارشناس فناوری اطلاعات نکاتی را در راستای مراقبت بهتر از لپ تاپ یادآوری کرد.

میانگین عمر مفید لپ‌تاپ حدود ۵ سال است، اما با توجه به استفاده و نگهداری از آن مدت زمان بیشتر یا کمتری عمر می‌کند. زمانی که یک لپ‌تاپ خریداری می‌شود در اکثر مواقع به دلیل نو بودن لپ‌تاپ از آن به خوبی مراقبت نمی‌شود و ممکن است خیلی سریع لپ‌تاپ دچار مشکل شود که دیگر قابل استفاده نباشد یا هزینه بالایی برای تعمیر باید پرداخت شود. برای این که درصد مواجه شدن با این مشکلات را کاهش دهیم،‌ باید نکاتی را رعایت کنیم تا طول عمر لپ‌تاپ را افزایش دهیم.

یک کارشناس فناوری اطلاعات درباره افزایش عمر لپ‌تاپ گفت: برای افزایش عمر لپ‌تاپ٬ دستگاه باید سالی یک بار تعمیر و نگهداری شود. 

منظور این متخصص از تعمیر و نگهداری، این است که لپ‌تاپ به طور منظم از نظر آلودگی و عیوب مکانیکی بررسی شود.

وی توضیح می‌دهد: تقریباً یک بار در سال باید دستگاه را به یک کارگاه یا مرکز خدمات ببرید تا اجزای آن را جدا کرده و تمیز کنند، زیرا گرد و غبار و زباله از طریق دریچه تهویه وارد دستگاه می‌شوند و در قسمت‌های مختلف انسداد ایجاد می‌کنند.

علاوه بر این، از آن جا که در لپ‌تاپ‌ها، قطعات الکترونیکی نزدیک به هم قرار دارند، زمانی که گرم می‌شوند الکتریسیته ساکن ایجاد می‌شود و این به طور بالقوه برای مدار‌های الکتریکی خطرناک است.

این متخصص توصیه کرد که برای جلوگیری از آلودگی دریچه تهویه، از لپ‌تاپ منحصراً روی سطوح سخت استفاده شود. درست است که لپ‌تاپ یک وسیله جمع و جور است که در هر مکانی حتی روی مبل و تخت خواب می شود از آن استفاده کرد اما سطوح نرم می‌توانند به آن آسیب بزنند چون منبع پرز و گرد و غبار بیشتری نسبت به سطوح سخت هستند و احتمال انتقال آن به دریچه ها بیشتر است.

نکته دیگر مربوط به خنک کننده است.  اگر به طور فعال و در مدت زمان طولانی در طول روز از دستگاه  استفاده می‌کنید٬ برای حل مشکل داغ شدن دستگاه می‌توانید پایه مخصوص خنک کننده لپ‌تاپ خریداری کنید.

این متخصص استفاده از صفحه کلید سیلیکونی را نیز توصیه کرد. این وسیله جانبی مخصوصاً برای افرادی که دوست دارند حین کار با رایانه میان وعده بخورند مفید خواهد بود. کاور نه تنها از مکانیسم‌های فشار دادن کلیدها محافظت می‌کند، بلکه در صورت ریختن نوشیدنی و خوراکی روی لپ‌تاپ٬ به نوعی آن را نجات می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

source

توسط techkhabari.ir