صاحب‌خبر –

به گزارش خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری برنا؛ گروهی از نهاد‌های علمی بر این باورند که برخی از تجربه‌های ضروری، نابرابری در موضوعاتی مانند علم، فناوری، مهندسی و ریاضیات را کاهش می‌دهد.

چهار نهاد بزرگ علمی خواستار برقراری مجموعه‌ای از “تجربه‌های ضروری” در برنامه‌های کودکان سه تا ۱۱ ساله از جمله، بازی با سایه‌ها، حفاری در خاک و نواختن آلات موسیقی شدند.

در همین راستا آیلین اوزکان، معلم و متخصص سیاست آموزشی در انجمن سلطنتی شیمی، گفت: یکی از توصیه‌های شیمی این است که در ۱۱ سالگی، همه کودکان باید شروع به درک چگونگی کار دما و چگونگی گرمایش و خنک‌سازی کنند. پس چه چیزی بهتر از یک آبنبات یخ برای یک معلم وجود دارد که به توضیح این موضوع کمک کند؟

در ادامه چارلز تریسی، مشاور ارشد یادگیری و مهارت در موسسه فیزیک، گفت که همه دانش‌آموزان باید به تجربه‌های علمی واقعی دسترسی داشته باشند.

در پایان پپ دیاسیو، دبیر کل انجمن رهبران مدارس و کالج‌ها (ASCL)، گفت: ارتباط علم با تجربیات دنیای واقعی کودکان به شیوه‌ای عملی، یک رویکرد عالی برای یادگیری و چیزی است که مدارس ابتدایی در انجام آن بسیار خوب هستند.

انتهای پیام/

∎​

source

توسط techkhabari.ir