به گزارش ایسنا، روحالله دهقانی فیروزآبادی امروز در آیین امضای توافقنامههای همکاری معاونت علمی ریاستجمهوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت ملی مس، فولاد مبارکه و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با شرکتهای دانشبنیان در راستای توسعه و ارائه محصولات فناورانه و گلوگاهی این صنایع، گفت: توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان یکی از برنامههای اصلی و راهبردی در صنایع کشور است که امروز در قالب توافقنامههای همکاری با دو صنعت بزرگ کشور یعنی مس و فولاد، جلوهای درخشان از این همکاری رقم خورد.
وی با اشاره به همکاری ارزشمند با صنعت مس، جریان توسعه بازار را یکی از مهمترین ارکان نگهداری شرکت ها دانست و گفت: معتقدم این وظیفه دولت است که بازار را برای شرکتها فراهم کند تا با آرامش خیال به توسعه و آینده بیندیشند و امیدوارم که این اسناد همکاری به رونق صنایع مختلف بینجامد.
دهقانی فیروزآبادی افزود: در راستای رفع نیازهای راهبردی و هوشمندسازی صنایع، برنامه همکاری بین شرکتهای دانشبنیان و صنایع مس و فولاد، پس از یک سال تلاش و پیگیری مستمر در قالب نشستهای کارشناسی و تخصصی به شناسایی ۲۶ نیاز راهبردی در صنایع یاد شده منجر شده است که از این میان، ۲۱ محصول و خدمت در قالب قرارداد و ذیل قانون جهش تولید دانشبنیان، مورد حمایت معاونت علمی قرار میگیرد و پنج قرارداد همکاری برای هوشمندسازی پنج معدن مس منعقد شده است. از این ۲۱ قرارداد توسعهدهنده فناوریهای روزآمد و پیشرفته که قریب به ۸۶۰ میلیارد تومان هزینه دارند، حداقل به میزان ۴۰۰ میلیارد تومان در قالب اعتبار مالیاتی توسط معاونت علمی، حمایت خواهد شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری با اشاره به اینکه امضای این توافقنامههای همکاری، سبب پیوند صنایع بزرگ فولاد و مس کشور با دانشبنیانها خواهد شد، اظهار کرد: یکی از رویکردهای محوری معاونت علمی ریاستجمهوری، توسعه فناوریهای راهبردی با نگاه به فناوریهای مطرح و برافکن دنیا، برای آینده و با شعار کاشتن برای آینده است.
وی خاطرنشان کرد: رویکرد دیگری که توسط ستادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان دنبال میشود، کارآمد شدن دستاوردهای فناورانهای است که طی سه، چهار دهه گذشته به دست آوردهایم و میخواهیم آنها را در حوزههای مهم اقتصادی از کشاورزی، سلامت و امنیت غذا تا سایر حوزهها بهکار ببندیم.
وی ضمن تقدیر از نمایندگان مجلس و دستاندرکاران بنیان نهادن قانون مترقی و راهبردی جهش تولید دانشبنیان، افزود : این قانون امروز زمینهساز حمایت از پروژههای مهم و راهبردی در حوزههای مختلف صنعت و اقتصاد شده و ۲۱ قراردادی که امروز مورد حمایت معاونت علمی قرار میگیرند، از محل اعتبار مالیاتی مندرج در قانون جهش تولید دانشبنیان حمایت میشوند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهوری با بیان اینکه عزم جدی وزارت صمت به سوی این همکاریها الگوی موفقی برای سایر دستگاههاست، ابراز امیدواری کرد که سال آینده شاهد رونمایی و بهرهبرداری از این محصولات باشیم.
انتهای پیام