دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.
در راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی، گوشی‌های ارزشمند این کمپانی را به شما معرفی خواهیم کرد.
جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
شیائومی در چند سالی که به دنیای گوشی‌های موبایل وارد شده، توانسته است به‌لطف قیمت رقابتی بخش عمد‌ه‌ای از بازار را در اختیار بگیرد. این کمپانی تقریباً در هر رده قیمت و برای هر سلیقه‌ای چندین موبایل در سبد محصولات خود دارد. در این مطلب قصد داریم لیستی از بهترین گوشی های شیائومی را به‌طور ماهانه معرفی کنیم.
در لیست بهترین گوشی های شیائومی، مدل‌هایی را که در یک سال و نیم اخیر روانه بازار شده‌اند، انتخاب کرده‌ایم. قیمت‌های این گوشی‌ها مربوط به زمان نگارش مطلب هستند و ممکن است در طول یک ماه پیش رو، نوسان داشته باشند. طی مدت اخیر، تعدادی از گوشی‌های قدیمی‌تر شیائومی دوباره در بازار موجود شده‌اند. برخی از این مدل‌ها از مشخصات قابل‌توجهی برخوردارند؛ اما به‌دلیل قدیمی‌بودن و پشتیبانی کوتاه‌تر، خرید آن‌ها را توصیه نمی‌کنیم. در ادامه در رده‌های قیمتی مختلف، لیست بهترین گوشی های شیائومی را به‌ترتیب قیمت معرفی می‌کنیم؛ هرچند با توجه به شرایط نامساعد بازار، قیمت گوشی‌های اقتصادی نیز به‌ طرز سرسام‌آوری افزایش یافته است.
در راهنمای خرید این ماه بهترین گوشی های شیائومی، قیمت گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده این شرکت کم‌تر از قبل شده‌اند. از این رو می‌توان گفت که هم‌اکنون زمان مناسبی برای خرید گوشی است. با این وجود قیمت پرچمدار ها به دلیل افزایش تعرفه رجیستری گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار بالاتر از قبل رفته و گوشی‌های این رده دست‌نیافتنی‌تر شده‌اند.
فهرست مطالب
شیائومی مدل‌های ارزان متنوعی در بازار دارد که قیمت آن‌ها معمولاً از حدود ٣ میلیون تومان شروع می‌شود، اما اکثر مدل‌های زیر ٣ میلیون تومان بیش از یک سال و نیم از ورودشان به بازار می‌گذرد یا منسوخ شده‌اند. به همین دلیل خرید آن‌ها را پیشنهاد نمی‌کنیم. در ادامه نگاهی به بهترین های شیائومی در رده اقتصادی داریم.
اگر بودجه‌تان محدود است و هم‌زمان قصد خرید ارزان‌ترین گوشی شیائومی را دارید، ردمی A2 پلاس را پیشنهاد می‌کنیم. قلب تپنده این گوشی چیپ مدیاتک Helio G36 است که هرچند برای اجرای بازی‌های سنگین مناسب نیست، اما می‌توانید کارهای روزمره را به‌راحتی با آن انجام دهید. مدل ٢/٣٢ گیگابایت این محصول حدود ٣ میلیون تومان قیمت دارد و مدل پیشرفته‌تر ۳/۶۴ گیگابایتی نیز با قیمت ۳.۶ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد. همچنین اگر می‌خواهید گوشی ارزان‌قیمتی را برای کودک خود تهیه کنید، ردمی A2 پلاس می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها باشد.
نمایشگر ۶.۵٢ اینچی این گوشی از نوع IPS LCD بوده و با توجه به برچسب قیمتی آن کیفیت خوبی را ارائه می‌دهد. چینی‌ها نماینده اقتصادی خود را با اندروید ١٢ یا ١٣ نسخه Go روانه بازار کرده‌اند تا فشار کم‌تری به سخت‌افزار بیاید. دوربین اصلی دوگانه ردمی A2 پلاس کیفیت چندان رضایت‌بخشی ندارد و صرفاً کارتان را در عکاسی از سوژه‌های ساده راه می‌اندازد. از دیگر ویژگی‌های مهم این گوشی اقتصادی می‌توان به بهره‌مندی از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با شارژدهی بالا، پشتیبانی از کارت حافظه MicroSD و عرضه در سه رنگ‌بندی مختلف اشاره کرد. تجهیز این گوشی به حسگر اثر‌انگشت نیز سبب بهبود امنیت آن شده است.
ردمی 12C یکی از بهترین گوشی های اقتصادی شیائومی به‌ شمار می‌آید. قیمت این دستگاه طی هفته‌های اخیر روند نزولی را طی کرده و ارزش خرید بالاتری نسبت به قبل دارد. قلب تپنده ردمی 12C تراشه مدیاتک Helio G85 است. شما می‌توانید این دستگاه را در دو مدل ۶۴ و ١٢٨ گیگابایتی تهیه کنید؛ اما در نهایت مدل ۴/١٢٨ گیگابایتی آن بیشترین ارزش خرید را داراست.
دوربین اصلی ردمی 12C از یک دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی بهره‌مند است، اما در کنار آن تنها یک دوربین عمق‌سنج با رزولوشن QVGA به‌کار رفته و هیچ خبری از دوربین فوق‌عریض نیست. دیگر ویژگی‌های این گوشی مانند باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و نمایشگر IPS LCD با رزولوشن +HD در این رده قیمتی عادی هستند.
در ادامه لیست بهترین گوشی های شیائومی، میان‌رده‌هایی را معرفی خواهیم کرد که امکانات جذابی را در اختیار مشتریان می‌گذارند و معمولاً مشتریان زیادی را به خود اختصاص می‌دهند.
یکی از گوشی‌های ارزشمند شیائومی در بازار کشورمان، پوکو M5 نام دارد. پوکو M5 برای اولین‌بار به چیپست ۶ نانومتری مدیاتک Helio G99 مجهز شده که قدرت کافی برای انجام تمام کارهای روزمره و بازی‌های نه‌چندان سنگین را دارد. این گوشی از نمایشگر ۶.۵٨ اینچی IPS LCD با نرخ رفرش ٩۰ هرتزی بهره می‌برد. شیائومی گوشی جدیدش را با اندروید 12 پیش‌فرض و MIUI 13 روانه بازار می‌کند که ترکیب نسبتاً به‌روزی است.
دوربین عریض پوکو M5 شامل حسگر ۵۰ مگاپیکسلی با کیفیت قابل‌توجه می‌شود، اما دو دوربین ٢ مگاپیکسلی دیگر این گوشی عملاً قرار نیست در تجربه عکاسی شما تأثیری داشته باشند. دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی این گوشی نیز عملکرد خوبی ندارد. عرضه در رنگ‌بندی متنوع، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی، پشتیبانی فناوری شارژ سریع ١٨ واتی و حسگر اثر‌انگشت روی دکمه پاور سایر مشخصات این گوشی را تشکیل می‌دهند.
خانواده شیائومی ردمی نوت ۱۲ همانند نسل گذشته مدل‌های بسیار متنوعی دارد و انتخاب بهترین گزینه بین آنها راهنمای خرید جداگانه‌ای را می‌طلبد. با این حال ردمی نوت ۱۲ 4G در حال حاضر یکی از بهترین گوشی های شیائومی در رده قیمتی زیر ۸ میلیون تومان محسوب می‌شود. این گوشی چند ویژگی قابل توجه دارد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.
مهم‌ترین برتری ردمی نوت ۱۲ 4G نمایشگر ۶.۶۷ اینچی امولد با رزولوشن فول اچ‌دی پلاس، حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی است که آن را در رده بهترین میان‌رده‌های بازار قرار می‌دهد. چیپ اسنپدراگون ۶۸۵ در کنار ٨ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی نیز اندروید ۱۳ را به روان‌ترین شکل ممکن اجرا می‌کنند.
از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی اشاره کرد که عملکرد خوبی در این رده قیمتی دارند. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ واتی و حضور شارژر داخل جعبه نیز از دیگر ویژگی‌های رقابتی این گوشی هستند. هم‌اکنون مدل‌های ١٢٨ گیگابایتی ردمی نوت ١٢ با ۴/۶/٨ گیگابایت رم در دسترس هستند اما برچسب قیمتی آن‌ها نزدیک به یکدیگر است؛ در نتیجه مدل ۸/١٢۸ گیگابایتی را برای خرید پیشنهاد می‌کنیم که نوید عملکردی بهتر را می‌دهد. متاسفانه بر خلاف نسل‌های قبلی، خبری از بلندگوی استریو در ردمی نوت ١٢ نیست.
شیائومی ردمی نوت 12S نیز از جدیدترین گوشی‌های بازار ایران است که در رده قیمتی زیر ۱۰ میلیون تومان بالاترین ظرفیت رم و حافظه داخلی را در کنار دیگر ویژگی‌های جذابش عرضه می‌کند. در ماه‌های گذشته قیمت این گوشی نیز حدود سه میلیون تومان کاهش پیدا کرده و به یکی از بهترین گزینه‌ها در این رده قیمتی تبدیل شده است. مهم‌ترین ویژگی این گوشی دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با سنسور بزرگ و فوکوس خودکار است. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی نیز عملکرد قابل قبولی دارند.
چیپ مدیاتک هلیو G96 در این رده قیمتی عملکرد خوبی دارد و در کنار ۸ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی می‌تواند به‌راحتی اندروید ۱۳ و اپلیکیشن‌ها و بازی‌های نه‌چندان سنگین را اجرا کند. نمایشگر ۶.۴۳ اینچی امولد ۹۰ هرتزی با رزولوشن فول اچ‌دی و حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیتی نیز دیگر ویژگی جالب توجه این گوشی است. ردمی نوت ۱۲ اس یکی از خوش‌دست‌ترین میان‌رده‌های بازار نیز محسوب می‌شود و فقط ۱۷۶ گرم وزن دارد. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ واتی را نیز به این فهرست اضافه کنید.
پوکو X5 5G با توجه به کاهش قیمتی که داشته، به راهنمای خرید گوشی شیائومی این ماه دیجیاتو اضافه شده است. این گوشی از ویژگی‌های جذابی مانند ظرفیت بالای رم و حافظه داخلی و نمایشگر باکیفیت بهره می‌برد و در قیمت حدود ۱۰ میلیون تومان، بهترین گوشی شیائومی محسوب می‌شود.
این گوشی ارزشمند از نمایشگر سوپر امولد ۱۲۰ هرتزی با رزولوشن فول اچ‌دی و حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیتی بهره می‌برد که در این رده قیمتی گزینه بسیار خوبی محسوب می‌شود. چیپ اسنپدراگون ۶۹۵ با قدرت سخت‌افزاری قابل قبول، پشتیبانی از شبکه 5G و مصرف انرژی پایین، در کنار ۸ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی می‌توانند نیازهای عمومی و روزمره شما را در کنار اجرای بازی‌های معمول برآورده کند.
پوکو برای این گوشی از دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی استفاده کرده که کیفیت قابل قبولی دارند. دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو احتمالا نقش چندانی در تجربه عکاسی شما ایفا نخواهند کرد. باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد و در سخت‌ترین شرایط، یک روز کامل همراه شما خواهد بود. شارژر سریع ۳۳ واتی نیز می‌تواند در کمتر از یک ساعت گوشی شما را به‌طور کامل شارژ کند. عجیب این‌که خبری از اسپیکر استریو در پوکو X5 5G نیست و برای بهره‌مندی از این ویژگی باید به سراغ مدل پرو بروید.
پوکو X5 Pro 5G (بررسی دیجیاتو) جانشین پوکو X4 پرو محسوب می‌شود که ضعف‌های زیادی داشت؛ اما در نسل جدید این ضعف‌ها جبران شده‌اند و با یکی از بهترین گوشی های شیائومی در بین میان‌رده‌ها مواجهیم. یکی از تفاوت‌های اصلی پوکو X5 Pro 5G، به‌کارگیری چیپست اسنپدراگون 778G است که قدرت پایین‌تری نسبت به قبل دارد و خیلی مناسب بازی‌کردن نیست. درعوض با نمایشگر ۶.۶٧ اینچی امولد با نرخ رفرش ١٢۰ هرتزی در این گوشی مواجهیم که کیفیت بسیار خوبی هم دارد. مجموعه دوربین‌های پوکو X5 Pro شامل دوربین عریض ١۰٨ مگاپیکسلی به‌همراه دوربین‌های فرعی با قابلیت عکاسی فوق‌عریض و ماکرو است که البته کیفیت آن‌ها به اندازه دوربین اصلی خوب نیست.
برای شارژ‌کردن پوکو X5 Pro می‌توانید از شارژر پر سرعت ۶٧ واتی مورد پشتیبانی این گوشی استفاده کنید که در کمتر از یک ساعت گوشی را به‌طور کامل شارژ می‌کند. سایر مشخصات پوکو X5 Pro متشکل از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی، دوربین سلفی ١۶ مگاپیکسلی و جک ٣.۵ میلی‌متری هدفون است. شاید اصلی‌ترین عقب‌گرد این گوشی نسبت به قبل، مربوط به استفاده از بدنه پلاستیکی به جای شیشه‌ای باشد.
در ادامه می‌توانید ویدیوی بررسی پوکو ایکس ۵ پرو را تماشا کنید:
یکی دیگر از گزینه‌های پیشنهادی در راهنمای خرید گوشی شیائومی در بازه قیمتی کم‌تر از ١۶ میلیون تومان، شیائومی ١٣ لایت نام دارد. قیمت این گوشی طی چند ماه گذشته به‌طرز چشمگیری کاهش پیدا کرده است. این گوشی در کنار طراحی خاص، از ویژگی‌های جذابی نیز بهره می‌برد. شیائومی ۱۳ لایت به نمایشگر ۶٨ میلیارد رنگ ۶.۵۵ اینچ تجهیز شده که به لطف رزولوشن +FHD، حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیتی و نرخ رفرش ١٢۰ هرتزی بهترین کیفیت را در این رده قیمتی ارائه می‌دهد. این میان‌رده شیائومی تنها ١٧١ گرم وزن دارد و کار کردن با آن کاملا لذت‌بخش است. شیائومی استاندارد IP53 را برای مقاومت در برابر پاشش آب کسب کرده؛ اما این برای رقابت با گلکسی A54 بهره‌مند از استاندارد IP67 کفایت نمی‌کند.
ظاهر شیائومی ۱۳ لایت نسبت به سایر رقبا کاملا خاص و زیبا بوده اما امکان دارد طراحی آن به مذاق تمام کاربران خوش نیاید. استفاده از چیپ ۴ نانومتری اسنپدراگون ٧ نسل ١ به عنوان مغز متفکر این گوشی با همراهی ٨ گیگابایت رم و ٢۵۶ گیگابایت حافظه داخلی انجام بی‌دغدغه بسیاری از کارها را میسر می‌سازد. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی شیائومی 13 لایت با سنسور سونی IMX766 عملکرد جذابی دارد. در کنار آن دوربین سلفی دوگانه ٨+٣٢ مگاپیکسلی عملکرد بهتری را نسبت به سایر رقبا ارائه می‌دهد. هرچند دوربین ٨ مگاپیکسلی فوق‌عریض و ٢ مگاپیکسلی ماکروی این گوشی چندان جالب نیستند.
شیائومی به جای استفاده از بلندگوهای استریو در این گوشی، از بلندگوی تکی استفاده کرده که هرچند حجم و کیفیت صدای مناسبی دارد؛ اما به پای اسپیکر استریوی به‌کار رفته در سایر رقبا نمی‌رسد. باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۶٧ واتی و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر از دیگر مشخصات این میان‌رده شیائومی هستند.
در این قسمت به سراغ معرفی بهترین گوشی های شیائومی در بین پرچمداران و گوشی‌های رده‌بالای آن می‌رویم. در راهنمای خرید بهترین گوشی های شیائومی این ماه دیجیاتو، دو مدل پرچمدار جدید این شرکت در بازار ایران را معرفی کرده‌ایم.
پوکو جدیدترین خانواده گوشی‌های قاتل پرچمدارش را اخیرا روانه بازار کرده است. یکی از این گوشی‌ها، پوکو F5 نام دارد که حالا بهترین عملکرد سخت‌افزاری را بین گوشی‌های زیر ۲۰ میلیون تومان اٰرائه می‌‌دهد. ظاهر این گوشی نسبت به گذشته کمی فرق کرده، اما در باطن تفاوتی کلیدی را شاهد هستیم. این تفاوت به قلب تپنده آن، یعنی اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ مربوط می‌شود که عملکردی عالی در اجرای بازی‌ها دارد و می‌توان آن را با پرچمداران برتر بازار مقایسه کرد. پوکو F5 از نمایشگری ۶.۶٧ اینچی با پنل AMOLED مجهز به نرخ رفرش ١٢۰ هرتزی و قابلیت نمایش بیش از ۱ میلیارد رنگ استفاده می‌کند.
پوکو در این قاتل پرچمدار از دوربین ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال بهره گرفته تا تجربه عکاسی بهتری را به کاربران ارائه دهد؛ با این حال دوربین‌های فوق‌عریض و ماکروی این گوشی تاثیر خاصی در عکاسی شما نخواهند گذاشت. پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۶٧ واتی، باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی، اسپیکر استریو و استاندارد IP53 از دیگر ویژگی‌های این گوشی هستند. شاید تنها ایراد ملموس این گوشی، استفاده از قاب پشتی پلاستیکی برای کم‌تر شدن قیمت آن باشد. این در حالیست که دو نسل گذشته با قاب پشتی شیشه‌ای به دست کاربران می‌رسیدند.
قدرتمندترین عضو خانواده ردمی نوت ۱۲ یعنی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس از اکثر جهات گوشی پیشرفته‌ای محسوب می‌شود ولی مهم‌ترین ویژگی‌های آن را می‌توان در دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و شارژ فوق سریع ۱۲۰ واتی خلاصه کرد. در حال حاضر دو مدل ۸/۲۵۶ و ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی این گوشی در بازار ایران حضور دارند و به‌ترتیب با قیمت ۱۷ و ۲۰ میلیون تومان به‌فروش می‌رسند. طبیعیست که مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی آن ارزش خرید بالاتری دارد.
همان‌طور که گفتیم مهم‌ترین ویژگی این گوشی، دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با سنسور بزرگ ۱/۱.۴ اینچی و برخورداری از فوکوس خودکار PDAF و لرزشگیر اپتیکال است. بنابراین اگر عکاسی مهم‌ترین دلیل شما برای خرید یک گوشی زیر ۲۰ میلیون تومان است، ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس یکی از بهترین گزینه‌هاست.
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس با چیپ مدیاتک دیمنسیتی ۱۰۸۰ و ۸ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی به‌راحتی تمام نیازهای شما برای استفاده عمومی و گیمینگ را برآورده می‌کند. این گوشی به نمایشگر ۶.۶۷ اینچی اولد ۱۲۰ هرتزی با پشتیبانی از نمایش یک میلیارد رنگ و دالبی ویژن مجهز شده و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد. شارژر فوق سریع ۱۲۰ واتی داخل جعبه این گوشی نیز می‌تواند در کمتر از ۲۰ دقیقه گوشی را فول شارژ کند.
پوکو F5 پرو را می‌توان پرچمدار گوشی‌های پوکو دانست که اخیراً از راه رسیده و مشخصات جذابی عرضه می‌شود. مدل ۱۲/٢۵۶ گیگابایتی پوکو F5 پرو اکنون قیمت ٢۵ میلیون تومانی دارد. قلب تپنده این قاتل پرچمدار اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ بوده که یکی از قدرتمندترین چیپ‌های رده‌بالای دنیای اندروید محسوب می‌شود. نمایشگر امولد ۶.۶٧ اینچی با نرخ رفرش ١٢۰ هرتزی و قابلیت نمایش بیش از ۶٨ میلیارد رنگ یکی دیگر از ویژگی‌های جذاب این گوشی جذاب است. جالب این‌که حداکثر روشنایی نمایشگر پوکو F5 پرو به ۱۴۰۰ نیت می‌رسد که نسبت به نمایشگر شیائومی ۱۲T پرو نیز روشنایی بیشتری دارد.
دوربین اصلی سه‌گانه پوکو F5 پرو متشکل از دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال به همراه دوربین‌های فرعی نه‌چندان با کیفیت است. دوربین سلفی این گوشی شامل حسگر ۱۶ مگاپیکسلی می‌شود. ویژگی اساسی دیگری که در این گوشی به‌چشم می‌‌خورد، پشتیبانی از فناوری شارژ فوق سریع ۶۷ واتی و شارژ بی‌سیم ۳۰ واتی است. خوشبختانه شیائومی چنین شارژر سیمی ۶۷ واتی را همراه با گوشی به دست مشتریان می‌رساند. حسگر اثر‌انگشت زیر نمایشگر از نوع اپتیکال، بلوتوث ۵.٣ و باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپرساعتی از سایر مشخصه‌های پوکو F5 پرو هستند.
شیائومی ۱۳ ماه‌ها پس از معرفی، بالاخره وارد بازار ایران شده و با توجه به برچسب قیمتی آن که زیر ۴۰ میلیون تومان است، ارزش خرید بسیار بالایی دارد. این دستگاه از چیپ قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۲ قدرت می‌گیرد و می‌توانید سنگین‌ترین بازی‌ها را هم با آن اجرا کنید. نمایشگر ۶.۳۶ اینچی شیائومی ۱۳ از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی و حداکثر روشنایی ۱۹۰۰ نیت هم بهره می‌برد تا یکی از بهترین گوشی‌های رده خود باشد. دوربین اصلی سه‌گانه ۱۰+۱۲+۵۰ مگاپیکسلی این پرچمدار قدرتمند شیائومی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. این سیستم دوربین مشخصاتی مانند لرزشگیر اپتیکال، زوم ۳.۲ برابری بدون افت کیفیت و فیلم‌برداری 8K را هم ارائه می‌دهد. در بخش دوربین سلفی هم شاهد به‌کارگیری سنسور ۳۲ مگاپیکسلی هستیم.
شیائومی بالاخره موفق به کسب استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر گردوغبار و آب تا عمق ۱.۵ متر و به‌مدت ۳۰ دقیقه برای نسل جدید پرچمدارانش شده است. قابلیت‌های جذاب دیگری مانند پشتیبانی از فناوری شارژ سیمی ۶۷ وات و بی‌سیم ۵۰ واتی، اندروید ۱۳ با ۳ سال پشتیبانی اساسی و طراحی خاص، شیائومی ۱۳ را به یکی از بهترین گزینه‌های موجود در بازار پرچمداران تبدیل کرده‌اند.
شیائومی 13 اولترا پرچمدار گوشی‌های شیائومی محسوب می‌شود که به‌تازگی پایش به بازار ایران باز شده است. این گوشی بهترین قابلیت‌های پرچمداران را با بالاترین کیفیت ارائه می‌دهد. شیائومی 13 اولترا به‌لطف بهره‌مندی از اسنپدراگون 8 نسل 2 در کنار میزان زیاد حافظه داخلی و رم، بهترین عملکرد را در اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها دارد. این پرچمدار به نمایشگر ۶.٧٣ اینچی LTPO AMOLED با نرخ رفرش متغیر ١٢۰ هرتزی و حداکثر روشنایی ٢۶۰۰ نیت مجهز شده تا یکی از بهترین نمایشگرهای دنیای موبایل را داشته باشد.
پرچمدار شیائومی در بخش دوربین‌ها هم با قدرت ظاهر شده و از ۴ دوربین ۵۰ مگاپیکسلی بهره می‌برد که تمام آن‌ها عملکرد فوق‌العاده‌ای دارند. سایر مشخصات این گوشی از جمله طراحی جذاب، پشتیبانی از شارژ سریع ٩۰ واتی و استاندارد IP68 نیز آن را به بالاترین سطح در دنیای موبایل رسانده‌اند. شیائومی 13 اولترا هنوز به صورت عمده وارد بازار ایران نشده و در حال حاضر فروشگاه‌های کمی موجودی آن را در اختیار دارند. بهترین مدل این گوشی با ۱۶ گیگابایت رم و ۱ ترابایت حافظه داخلی با قیمت حدود ۸۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.
گوشی‌های پرچمدار جدید شیائومی بالاخره وارد ایران شده و تقریبا تمام دستگاه‌های سری شیائومی ۱۳ در بازار ایران قابل خریداری هستند. بنابراین اگر به دنبال بهترین گوشی های شیائومی در بازار هستید، بالاخره می‌توانید مدل‌های رده‌بالای حدید این شرکت را تهیه کنید. گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده شیا‌‌ئومی نسبت به ماه گذشته کاهش قیمت قابل‌توجهی داشته‌اند و به همین ترتیب، موجودی آن‌ها افزایش چشمگیری یافته است. در نتیجه اگر به دنبال مدل‌های ارزان‌تر باشید، کارتان در خرید بهترین گوشی های شیائومی راحت‌تر خواهد بود.
در مورد لیست بهترین گوشی های شیائومی چه نظری دارید؟ شما کدام مدل را بیشتر می‌ پسندید؟ تجارب و نظرات خود از گوشی‌های شیائومی را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.
بیشتر بخوانید:
خانواده‌های پوکو F5، پوکو X5 و سری ردمی نوت ۱۲ جدیدترین گوشی‌های شیائومی در بازار ایران هستند که هم‌اکنون از ارزش خرید بسیار بالایی برخوردارند.
شیائومی ۱۳ اولترا بی‌شک بهترین گوشی شیائومی محسوب می‌شود که از هر لحاظ بهترین تجربه کاربری دنیای موبایل را ارائه می‌دهد.
ردمی A2 پلاس با قیمت حدود ۳ میلیون تومان ارزان‌ترین گوشی شیائومی محسوب می‌شود.
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس بهترین گوشی از سری ردمی نوت ۱۲ به شمار می‌رود. این گوشی از مشخصات جذابی مانند دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و پشتیبانی از شارژ سریع ۱۲۰ واتی بهره‌مند شده و با توجه به قیمت ۱۷ میلیون تومانی، انتخابی ارزشمند است.
پوکو F5 پرو و شیائومی 12T پرو بهترین عملکرد سخت‌افزاری را در بین گوشی‌های شیائومی بازار ایران دارند؛ اما پوکو F5 با قیمتی کم‌تر از ۲۰ میلیون تومان، به چیپ اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ مجهز شده که قدرت آن دست‌کمی از پرچمداران قدرتمند بازار ندارد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یکی از ویژگی‌های جذاب این گوشی، بهره‌مندی از نمایشگر امولد ۹۰ هرتزی محسوب می‌شود که در این بازه قیمتی رقیب جدی ندارد

والا اینو نوشته بودی خنده دار بود
گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ است ای
هم صفحه نمایش ۹۰ هرتز داره
بعد از ۳ سال استفاده از گوشی های شیائومی، نظرم رو میگم:
در ابتدا بخاطر قیمت و امکانات شما بسیار خوشحال هستید، ولی باگ های تمام نشدنی، پاسخگو نبودن شیائومی به فیدبک ها و مشکلات کاربران، اضافه نشدن امکانات تبلیغ شده miui به رام گلوبال ،نمونه هایی فراوان از ایراد این برند هست.
گوشی خودم بعد از دریافت دو نسخه اندروید تقریبا هیچ اتفاق خاصی براش نیافتاده، نه امکانات وعده داده شده در تبلیغات و نه برطرف شدن باگ. یه سری از امکانات خوب هم تازه حذف شده.
دوستان امکاناتی که شیائومی در تبلیغاتش وعده میده فقط برای رام چین هست.گول نخورید.
جدیداً هم قیمتها رو با سامسونگ داره یکی میکنه پس صرفه قیمتی هم نداره
من که همچین مشکلاتی باهاش ندارم و اصلا اهمیتی به قابلیت هاش نمیدم، چون اصلا از رام گلوبال و چین استفاده نمیکنم، هر گوشی شیائومی خریدم همون اول رام کاستوم زدم روش، یا نهایتا رام چین بر پایه اروپا!
3.5 سال نوت ۷ داشتم، اخیرا هم redmi k50 خریدم که برای بازار چینه و به معنی اینه که باید قید رام گلوبال یا کاستوم رو زد (متاسفانه) . در نتیجه مجبور شدم رام اروپا miui 14 رو نصب کنم و فعلا راضیم
اگه مطمئن هستید که قابلیت ها صرفا برای رام چین عرضه میشه و یکم با این مسائل فلش رام و .. آشنایی دارید میتونید خیلی راحت رام چین بزنید و استفاده کنید
بعد از ۳ سال استفاده از گوشی های شیائومی، نظرم رو میگم:
در ابتدا بخاطر قیمت و امکانات شما بسیار خوشحال هستید، ولی باگ های تمام نشدنی، پاسخگو نبودن شیائومی به فیدبک ها و مشکلات کاربران، اضافه نشدن امکانات تبلیغ شده miui به رام گلوبال انمونه هایی فراوان از ایراد این برند هست.
گوشی خودم بعد از دریافت دو نسخه اندروید تقریبا هیچ اتفاق خاصی براش نیافتاده، نه امکانات وعده داده شده در تبلیغات و نه برطرف شدن باگ. یع سری از امکانات خوب هم تازه حذف شده.
دوستان امکاناتی که شیائومی در تبلیغاتش وعده میده ققط برای رام چین هست.گول نخورید.
جدیداً هم قیمتها رو با سامسونگ داره یکی میکنه پس صرفه قیمتی هم نداره.
به نظرم 11T pro با رم 12 گیگ میتونه کنار 12x انتخاب بشه واقعا قیمت مناسبی داره
شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر می‌خواهید به‌روز باشید، شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی می‌شود

source

توسط techkhabari