یک شرکت سنگاپوری با کمک جلبک نوعی پنیر گیاهی با طعم واقعی چدار تولید کرده است. این پنیر که اکنون در مرحله تولید قرار دارد از ماده اولیه نوعی جلبک ساخته می شود.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، در حال حاضر شرکت‌های مختلفی پنیرهای گیاهی متنوع تولید می کنند که به دلیل طعم ناخوشایند محبوبیت چندانی نیز ندارند. اما این شرکت سنگاپوری مدتی است پنیر جدیدی از جلبک تولید می کند که طعمی شبیه پنیر‌چدار داشته و محتوی ویتامین های گروه ب است. این پنیر قابلیت برش دادن و ذوب کردن و یا اضافه کردن به ساندویچ را نیز دارد.
 شرکت سوفیز بایونوترینتز، در مورد ساخت این پنیر گفته است: در ساخت آن از نوعی پودر جلبکی استفاده می شود و هیچگونه لبنیات نیز در آن به کار نخواهد رفت. از طرفی پنیر تولید شده سرشار از پروتئین است. یوجین وانگ مدیرعامل شرکت سوفیز در مورد این پنیر می گوید: در حال حاضر ریزجلبک ها یکی از منابع مغذی روی زمین محسوب می شوند. به طوری که می توانند به طور بالقوه به عنوان ماده بدون لاکتوز جایگزین لبنیات شود. علاوه بر آن نسبت به دیگر مواد جایگزین لبنیات از پروتئین بیشتری نیز برخوردار است. در حال حاضر این کارخانه دو نوع پنیر نیمه سخت و پنیر نرم با استفاده از پودر پروتئین ریزجلبک تولید میکند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *





آژانس خبری فناوری تکنا ( Technology news agency : Techna ) از سال 1389 با نام تکنولوژی نیوز توسط جمعی از دانشجویان علاقه مند به حوزه علم و فناوری شروع به کار کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها، موبایلها، اپلیکیشن و نرم افزارها، کامپیوترها، سخت افزار و تجهیزات مدرن و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
تکنا توسط سرورهای اختصاصی پارس پک پشتیبانی میشود.
SEO & web support : AYENDA Co.

source

توسط techkhabari